Weg met hokjesdenken!

Vergeet de kaders van 60 en 90 centimeter, kies voor massief hout...

Door
Text Link
op
This is some text inside of a div block.
Categorie:
Text Link

“De mogelijkheden zijn eindeloos. Nee, niet alleen voor mensen met grote keukens en dito budget, maar juist ook om bescheiden keukens en afwijkende ruimten optimaal in te richten.” Aan het woord is Joyce Duijn. De keukenadviseur van Ant. Duijn Keukens in Heerhugowaard merkt dat de vraag naar massief houten keukens groeit. “Logisch. Het oogt fantastisch, voelt luxe aan én biedt ruimte om buiten de standaardmaten te denken.”

Zorgeloze voordelen

Niet elke keukenzaak durft het aan met hout: het is toch een natuurproduct. Joyce: “Wij hebben alle kennis in huis om onze klanten zorgeloos te laten genieten van alle voordelen. Die gaan verder dan het maatwerk. Elke natuurlijke uitstraling is uniek en je raakt er minder snel op uitgekeken dan op kunststof. Gelukkig maar, want deze keukens gaan ook veel langer mee!”

Nederlands fabricaat

Het familiebedrijf werkt nauw samen met een kleinschalige Nederlandse fabrikant. “Dit werkt snel, flexibel en zij denken graag mee om onze klantwensen te realiseren. Een echt verlengstuk van onze eigen werkplaats”, vertelt Joyce, wijzend naar de nieuwe aanbouw van het pand. Daar maken timmerlieden onder meer bijpassende meubelstukken. Het maatwerk is compleet.

“Ook de oplossing voor bescheiden keukens en afwijkende ruimen”
NIEUW & NAADLOOS

Keukenbladen van Solid Surface zijn antibacterieel, duurzaam, verkrijgbaar in vele stijlen én volledig naadloos. Zelfs opstaande randen en achterwanden kunnen naadloos in het aanrecht overlopen. “Deze strakke uitvoering combineert schitterend met een houten keuken.”

Ant. Duijn Keukens

072-5714108

Hasselaarseweg 21

Heerhugowaard

Corwin Stam

Hoogwouder Corwin Stam schrijft teksten en fotografeert voor allerhande bedrijven, overheden en vakbladen. De vader van drie kinderen, die ook graag tekent, voetbalt en vist, opereert vanuit Stamland. Hier smelten nuchterheid, creativiteit en inlevingsvermogen samen tot effectieve communicatie.