Article headline
In 7 stappen een droomkeuken
Wonen

In 7 stappen een droomkeuken

Bij Grando Keukens | Badkamers Hoorn begeleiden we je in zeven stappen naar de keuken van je dromen die aan al je wensen voldoet. Alleen het genieten van die droomkeuken moet je zélf doen.

In 7 stappen een droomkeuken

STAP 1 INSPIRATIE

De eerste stap, het voorwerk, doen mensen vaak thuis. Op Pinterest plaatjes verzamelen, schetsen op papier tot hele digitale moodboards en al. Dit geeft onze adviseurs een goede eerste indruk van wat de klant mooi vindt, maar is niet noodzakelijk. In een persoonlijk gesprek met een adviseur van Grando komen we daarnaast nog meer te weten van een klant. Wat zijn de wensen en waar is behoefte aan? Als we al deze informatie en de plattegrond verzameld hebben, komen we met een ontwerp, waarmee we de klant altijd verrassen.

STAP 2 PLATTEGROND

De volgende stap is het maken van een technische plattegrond en 3D-tekening. Hiermee kun je zien of er voldoende loopruimte is en of alles past. Dit is de blauwdruk van de keuken, die in een later stadium ook gebruikt wordt voor de installatie van de keuken. Vervolgens maken we een 3D-tekening. Dan gaat een keuken echt leven bij klanten. Samen lopen we de tekening door en passen we naar wens nog details aan.

STAP 3 MATERIALEN EN APPARATUUR

Als de klant akkoord is met zowel de technische plattegrond als de 3D-tekening is het tijd om de materialen en apparatuur uit te gaan zoeken. Binnen de aangegeven begroting kijken we wat er mogelijk is en hoe we de best mogelijke samenstelling kunnen maken. Er zijn veel keuzes te maken: buiten de kleurcombinatie is er ook een diversiteit aan materialen voor keukenfronten, werkbladen en merken apparatuur. Dat alles samen bepaalt jouw keuken.

STAP 4 TECHNISCHE SCREENING

Vervolgens wordt de opdracht uitgewerkt. De orderwerkers doen een technische screening om te zien of de keuken zo inderdaad in de fabriek gemaakt kan worden en of alles straks gaat passen. Zo komen we later nooit voor verrassingen te staan. De keukenruimte wordt bij u thuis nagemeten en de installatietekeningen worden gemaakt voor de aannemer of andere werklui.

STAP 5 TECHNISCHE VOORBEREIDING

Klanten kunnen ervoor kiezen om de voorbereidingen aan de plaatsing van de nieuwe keuken, denk aan het verwijderen van de oude keuken en het verleggen van leidingen, aan ons over te laten of dit zelf te (laten) doen. Waar je ook voor kiest: onze vakmensen zorgen ervoor dat alles strak achter elkaar wordt gepland en houden overal rekening mee.

STAP 6 PLAATSING

En dan is het tijd voor de plaatsing van de keuken. Onze vakbekwame monteurs monteren de keuken exact zoals we 'm aan de tekentafel bedacht hebben. Doordat wij dit dagelijks doen, durven wij te stellen dat niemand dit zo goed en efficiënt kan als wij.

STAP 7 NAZORG

Ook als de keuken geplaatst en in gebruik genomen is, ontzorgen wij onze klanten. Zo nemen we de registratie van de apparatuur voor de garantie bij de verschillende merken uit handen en wijzen we klanten erop als er bijvoorbeeld een koolstoffilter vervangen moet worden. Doordat je tien jaar garantie hebt, geniet je lang van je prachtige keuken.

Ramon Rinkel van Grando Keukens | Badkamers Hoorn: “De wensen van de klant bepalen het ontwerp. Hier gaan we mee aan de slag. Met het uiteindelijke ontwerp verrassen we onze klanten keer op keer. Regelmatig horen we: ‘ik had nooit gedacht dat dit mogelijk was!”

Voor meer informatie: grando.nl/hoorn

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen