Article headline
Even voorstellen: Tom Beerepoot
Werken

Even voorstellen: Tom Beerepoot

Makelaar Tom Beerepoot (31) is begin mei begonnen bij Klaver Makelaardij. Daarvoor werkte hij ruim twaalf jaar voor een ander makelaarskantoor in de kop van Noord-Holland. Hij is opgegroeid in Anna Paulowna en woont nu inmiddels alweer tien jaar in Schagen, samen met zijn vriendin en sinds kort ook hun dochtertje (6 maanden).

Even voorstellen: Tom Beerepoot

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het ontmoeten van nieuwe mensen en het verkopen van buitengewoon mooie en bijzondere woningen! Dat was een van de grootste redenen om de overstap te maken. Dit is voor mij een nieuwe uitdaging in een ander werkgebied met een ander type woningen.

Hoe zijn je collega’s?

Ik voel me hier enorm welkom en mijn collega’s zijn erg aardig en betrokken. Ik merk dat de energie er vanaf spat en ik heb zin om samen mooie dingen te gaan doen. We werken samen naar een einddoel – buitengewone woningen verkopen en mensen blij maken – maar hebben vooral ook met elkaar veel plezier in het werk.

Wat maakt je werk bijzonder?

Omdat je met mensen te maken hebt, weet ik nooit hoe mijn dag eruit gaat zien. Ik ben oprecht geïnteresseerd in andere mensen. Wat beweegt ze bijvoorbeeld om te verhuizen? Dit levert vaak leuke en open gesprekken op. We leveren echt maatwerk!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen