Article headline
Even voorstellen: Remco Metselaar
Werken

Even voorstellen: Remco Metselaar

Makelaar Remco Metselaar (53) is in 2017 begonnen bij Klaver Makelaardij, daarvoor leidde hij twaalf jaar een makelaars- en assurantiekantoor in Castricum. Remco woont ook in Castricum met zijn vrouw Wieteke en dochters Femke en Meike.

Even voorstellen: Remco Metselaar

Hoe ben je bij Klaver terechtgekomen?

“In Castricum deed ik heel veel zelf en kende ik alles wel. Een oud-accountmanager van Funda bracht me in contact met Geert. Ik vind het heel leuk om nu een groot  werkgebied te hebben. Bovendien sprak de opvallende marketing van Klaver mij enorm aan.”  

Wat vind je het leukste aan je werk?  

“Het werken met mensen! Bij elke woning hoort ook weer een verhaal en het is mooi om die verhalen te horen en deze mensen te begeleiden in hun reis naar de volgende woning. We hebben een enorm goede binnendienst, die mij veel werk uit handen neemt. Daardoor kan ik me echt concentreren op het makelaar zijn. Daarbij horen ook de uitdagingen waar we geregeld voor staan, zoals bestemmingsplannen en de regeltjes.”  

Wat maakt je werk bijzonder?  

“Elke dag doe je dezelfde werkzaamheden, maar geen enkele verkoper, koper en huis zijn hetzelfde, waardoor elke dag toch anders is.”

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen