Article headline
Smart Furniture
Wonen

Smart Furniture

Bij EP:Beerepoot verkopen we naast veel apparatuur ook de tv-meubels van Spectral. Deze prachtige, hoogwaardige op maat gemaakte meubels shinen in elk interieur en zijn een verrijking voor je huis.

Smart Furniture

In Volendam, Broek op Langedijk, Schagen, Wervershoof, Bovenkarspel en in Hoorn verkopen we de met de handgemaakte tv-meubels op maat van het Duitse merk Spectral. De bekende meubelfabrikant ontwikkelt en produceert al dertig jaar op maat gemaakte meubels. Of zoals ze het zelf noemen: ‘smart furniture’, omdat de unieke televisiemeubels uitblinken in functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid. Daarnaast, ze zijn tenslotte Duits, staan kwaliteit en vakmanschap centraal in alles wat Spectral doet.

MEESTERS IN MAATWERK

Filipe Pinheiro: “De toewijding die ze hebben om elk meubelstuk gepersonaliseerd te produceren en helemaal op maat te maken voor een klant zou je wel uniek kunnen noemen. Ze maken echt van elk meubelstuk een meesterwerk. We zijn dan ook heel blij met het merk in ons assortiment. Om de sfeer echt goed te kunnen ervaren, hebben we drie gloednieuwe luisterruimtes in Hoorn waarin Spectral zijn laatste innovaties presenteert. Zo kun je de ultieme thuisbioscoopervaring beleven met de Spectral-soundbar in combinatie met Sonos. Zonder zichtbare speakers of kabels.”

DRESSOIRS OP MAAT

Naast tv-meubels op maat zijn er ook bijpassende dressoirs op maat. De lijn Side bestaat uit dressoirs en wandkasten, die stijlvol, tijdloos en veelzijdig zijn. Slimme blikvangers en de perfecte aanvulling op de veelzijdige Spectral-tv-meubels. Informeer bij interesse naar ons advies op maat bij u thuis.

Voor meer informatie: epbeerepoot.nl

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

EP: Beerepoot
Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b
Hoorn
0229 502 420Website
EP: Beerepoot

Verder lezen