Article headline
Prettig geprijsd
Wonen

Prettig geprijsd

Of het nu gaat om een enkele lamp of een compleet lichtplan: Ageeth Koedam, eigenaar van Primalicht in Schagen, en haar team adviseert haar klanten al bijna 25 jaar persoonlijk en op maat.

Prettig geprijsd

Zeker nu het weer vroeg donker is, is verlichting essentieel om het binnen gezellig eruit te laten zien. Je meubels kunnen nog zo mooi zijn, als ze in fel kunstlicht staan, is er weinig eer aan te behalen. Primalicht verkoopt lampen uit een breed segment. Kwalitatieve lampen passend bij de laatste trends, zoals messing lampen en lampen met gekleurd glas, maar dan voor een prettiger prijs. Ageeth: “Met de juiste verlichting versterk je de gebruikte materialen, meubels en accessoires in huis.”

COMPLEET LICHTPLAN

Het team van Primalicht adviseert iemand die alleen op zoek is naar een lamp net zo enthousiast als mensen die voor een compleet lichtplan komen. “Maar als je het mooiste resultaat wilt hebben, is verlichting een goed doordacht plan. Idealiter worden wij bij een verbouwing of nieuwbouw al vroeg in het proces betrokken, zodat we nog kunnen sturen waar leidingen getrokken worden op plafond en muur.” Rail- en ledverlichting, inbouwspots en domoticabesturing zijn de specialisaties van het team van Primalicht. “Voor grotere projecten werken we samen met Snip Elektrotechniek. Op deze manier kunnen we de complete installatie van uw huis verzorgen.”

5 verlichtingtrends 2024

• Gebruik van vloerlampen

• Messing lampen

• Gekleurd glas

• Opvallende eettafellampen

• Mooie wandverlichting.

Meer informatie: primalicht.nl.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Primalicht
Witte Paal 239
Schagen
0224 216 486Website
Primalicht

Verder lezen