Article headline
Voel je welkom bij De Hooghe Heeren en geniet!
Leven

Voel je welkom bij De Hooghe Heeren en geniet!

Dorpsrust. Feestgedruis. Heerlijkheden. Ver verleden. Grand Café. Bruine kroeg. Ongedwongen. Nog ientje toe. Platte petten. Hooghe hoeden. Veel beleven. En niks moeten. Voel je welkom bij De Hooghe Heeren en geniet!

Voel je welkom bij De Hooghe Heeren en geniet!

Het verhaal van De Hooghe Heeren

In 2020 kocht de familie Beers uit Hoogwoud Partycentrum Opstap in het hart van Hoogwoud om er een bruisende ontmoetingsplaats van te maken. Het gebouw werd volledig gestript en van boven tot onder verbouwd en uitgebreid. De ruimtes kregen een sfeervolle nieuwe uitstraling en werden uitgerust met de laatste technische snufjes op het gebied van warmte, lucht, licht en geluid. Er werd een Grand Café gerealiseerd met een zonnig terras en een gezellige bar. Er kwamen verschillende feest- en vergaderruimtes en een bijzondere binnentuin.

Sinds april 2021 kan iedereen bij De Hooghe Heeren in Hoogwoud genieten van het goede leven.

DE HEERLIJCKHEID

Wie van puur en lekker eten houdt, zit goed bij De Hooghe Heeren. Warme appeltaart, huisgemaakte stamppot of een ouderwetse uitsmijter van De Baas. Het restaurant van De Hooghe Heeren heet niet voor niets de Heerlijckheid! Het is een gemoedelijk restaurant waar u zich snel thuis voelt. Of u nu komt voor een biertje in het café, lekker van het zonnetje geniet op het terras of van de rust geniet in de binnentuin.

Naast de horeca is er ook op cultureel gebied van alles te beleven in De Hooghe Heeren. Van theater, cabaret en kleinkunst tot muzikale optredens, zang en dans. Houd de agenda op de website in de gaten voor deze en andere activiteiten. Dankzij de vijf unieke ruimtes waar De Hooghe Heren over beschikt kunt u écht iets bijzonders maken van uw feest, training, expositie, show, vergadering of event.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen