Article headline
Lifestyle: net even anders
Leven

Lifestyle: net even anders

Noord-Holland herbergt heel veel, soms verborgen, pareltjes. De leukste zomeradressen, althans volgens de redactie van Buitengewoon, zetten we hier in het zonnetje.

Lifestyle: net even anders

Heerlijk rondscharrelen

Combitex & even anders, doet wat de naam al doet vermoeden, alles net even anders als de gemiddelde (online) winkel, en dat maakt ze zo leuk! Kijk bijvoorbeeld naar hun website, die doet niet vermoeden wat een groot en professioneel bedrijf er eigenlijk achter zit. Bij Combitex vind je de meest unieke vondsten: van meubels tot accessoires en alles ertussenin. Ook textiel, kleding en legerdump is onderdeel van het concept, maar ons spreekt met name de meubels en accessoires aan. Al zijn de legeritems als legerkisten, vintage veldtafels en stapelbedden ook wel heel leuk. Verder ben je er aan het goede adres als je houdt van brocante kastjes, soms heel oud, en andere opgeknapt en/of in een ander jasje gestoken. Dus of je nu op zoek bent naar een tafel, stoelen, kasten, bedden of gewoon iets om je huis nog leuker en persoonlijker mee te maken ga even langs in St. Maartensvlotbrug of Burgervlotburg. Zie je niet iets naar je wens of past het niet? Je kunt bij Combitex ook meubels laten ontwerpen en/of op maat laten maken.

Combitex, T 0224-227498, info@com-anders.nl, com-anders.nl

No items found.
No items found.
De website doet niet vermoeden wat een geweldig bedrijf erachter zit
No items found.
No items found.

Alles uit eigen tuin

Bij de Terdieker Tuin in Schagen kun je terecht voor onder meer vaste tuinplanten, droogbloemen, tuin- en woonaccessoires, tuinboeketten en kamerplanten. Of je nu voor je eigen tuin iets zoekt of een cadeau voor een tuinliefhebber, slagen doe je zeker.

Wat dit adres zo bijzonder maakt, is dat ze altijd op zoek gaan naar de mooiste soorten tuinplanten en daarbij zo nu en dan stekjes uit eigen tuin gebruiken. Mocht je een specifieke wens hebben, doen ze er alles aan om er voor je aan te komen. Sinds kort kun je er ook terecht voor kamerplanten. Verder kun je in het seizoen een tuinboeket halen en hebben ze droogbloemen uit eigen tuin.

Terdieker Tuin, M 06 3863 73 80, terdiekertuin@gmail.com, terdiekertuin.com

No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen