Article headline
Buitengewoon Magazine najaar 2020; Vol verwachting
Leven

Buitengewoon Magazine najaar 2020; Vol verwachting

Buitengewoon Magazine najaar 2020; Vol verwachting

Als ik dit voorwoord schrijf, zijn we thuis letterlijk vol verwachting. ons derde klavertje staat op het punt geboren te worden (en is al een paar dagen “te laat”). zal het weten dat de meisjesnaam nog niet gekozen is, of lijkt hij/zij gewoon op z’n vader..? Het is hoe dan ook een van de mooiste vormen van verwachten, als je het mij vraagt.

Mijn vak zit vol verwachtingen en het managen ervan. Wat verwacht je van de markt, de rente en de prijzen? Hoe ontwikkelt zich vraag en aanbod? Wat verwacht de kijker van een huis, wordt hij geraakt door iets ónverwachts? Hoeveel reacties verwachten we op een object? Tegenwoordig kunnen we met onze slimme data al veel voorspellen. En toch lopen dingen soms anders. Hoe flexibel kan of wil je dan zijn?

Wie had begin 2020 verwacht dat dit jaar zo zou verlopen? Wij hadden hier alles op alles gezet om er een succesvol jaar te maken. Ik had mijn team zelfs beloofd met z’n allen naar New York te gaan bij het behalen van onze doelstellingen. Onze markt kreeg met vele trendversnellingen te maken, ten gunste van onze business. Iedereen vluchtte in zijn of haar habitat en ontdekte hoe fijn ruimte is. Dit hielp ons, wij zijn immers speciaalzaak in woningen waar je elkaar niet snel in de weg loopt. De doelstellingen gehaald; we zouden dus overzees gaan... (dit komt goed, toppers). Maar ons team raakte ook behoorlijk uit balans door persoonlijk leed Er werd veel aanspraak gemaakt op flexibiliteit door heel onverwachte gebeurtenissen.

Diep gaan om weer tot bloei te komen, nieuwe poorten, nieuwe kansen zoals de cover van dit magazine weerspiegelt. Hoop houden in de toekomst, onvoorwaardelijk vertrouwen in goede dingen. Ik hoop dat 2021 boven uw verwachting uitstijgt. Aan de lange ‘’Klavertafel’’, in ons nieuwe kantoor aan de Vijverweg, bent u van harte welkom om hierover eens van gedachten te wisselen. Buitengewoon met Boerenverstand is ook daar onze filosofie. Uit een mooi gesprek zonder verwachtingen bloeien veel mooie inzichten. Een die mij recent bijbleef: “Tevredenheid, daar zit de sleutel in, Geert”.

Mijn drive blijft mij prikkelen om verder te ontwikkelen. Met een deelname aan een vernieuwend makelaar-TV programma in 2021 (uitgezonden vanaf komend voorjaar) . Maar zeker ook deze editie van het magazine, een next level wat mij betreft. We gaan elke keer voor mooier, inhoudelijker, inspirerender. Ik leg de lat niet te hoog want straks voldoet het niet aan uw verwachtingen... In ieder geval hopen wij met al onze uitingen een glimlach op uw gezicht te toveren; dat blijft de kortste weg naar de ander.

Elkaar vaker laten glimlachen: laten we dat doen de komende maanden. Wat zeg ik? Het komende jaar! Mooi voornemen, toch? Wellicht júist door minder te verwachten. Zo creëren we ook minder stress en onrust, en misschien wel meer tijd voor liefde. Want uiteindelijk is dat waar het allemaal om draait.

Hopelijk zien we elkaar in 2021!

Buitengewone groet,

Geert

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen