Article headline
Volledig luxe uitstraling, transparantie en gastvrijheid met glaswanden
Wonen

Volledig luxe uitstraling, transparantie en gastvrijheid met glaswanden

Samen met de architect kleurt Intexstore de tekening in voor de eindklant. Van schets, concept tot realisatie...

Volledig luxe uitstraling, transparantie en gastvrijheid met glaswanden

Samen met de architect kleurt Intexstore de tekening in voor de eindklant. Van schets, concept tot realisatie. Door alleen te werken met hoogwaardige merken bevat ieder nieuw product de hoge eisen waarbij het doel is om de perfecte synthese uit design en functionaliteit te creëren. Optisch en architectonische speciale oplossingen is hun vak.

Renson architectuur

Door grote glazen (vouw)wanden wordt interieur verweven met exterieur. Maximaal zicht en daglicht; een optimale combinatie die zorgt voor een bijzondere woonbeleving. Het vele daglicht en goede isolatie bieden een aangename sfeer en lijkt alsof alle ruimtes met elkaar kunnen communiceren, want gevoelsmatig staat alles met elkaar in verbinding. Het huis krijgt door de glazenpartij van grote glasvlakken ruimte voor daglicht!

Solarlux Cero

Een glazen aanbouw of uitbouw zorgt naast meer leefcomfort en gemak ook voor een waarde vermeerdering van uw woning. Het is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaald. Glazen vouwwanden kunnen 100% openen, waardoor maximale transparantie en openheid optimaal gecombineerd worden.

Isolerend glas

Tegenwoordig wordt in nieuw te bouwen huizen of nieuwbouwwoningen vaak Triple glas gebruikt voor maximale energie- en geluidsbesparing. Wilt u uw huidige ramen vervangen van enkel of dubbel glas naar Triple glas laat u dan goed adviseren, want voor ieder huis of gebouw is het ‘beste glas’ anders.

Solarlux isolatie glas
Meer privacy of beschutting?

Bent u op zoek naar meer privacy of wordt het te warm en wilt u bescherming tegen de zon? Denk dan aan privacy panelen, screens, zonwering of lamellen die kunnen kantelen. Dit geeft tevens ook beschutting tegen wind en regen. Meer inspiratie.

Renson screens
Alles naar wens

Hoe fijn is een ruimte zonder drempels tussen binnen en buiten, een mooie gietvloer met vloerverwarming, strakke tegels die van binnen naar buiten doorlopen. Hoge deuren geven een ruimtelijk gevoel. Alles kan, want alles wordt op maat gemaakt. Klik hier voor inspiratie.

Solarlux Cero
Plaatsbesparende vouwwand

Denk aan een plaatsbesparende vouwwand, wanneer deze helemaal open staat lijkt alsof het plafond zweeft! De kleur en materialen zijn aan de stijl van het huis en uw wens van de klant aan te passen. Aluminium, hout of een combinatie hiervan. Grote raampartijen aan de achterzijde van de woning creëren de perfecte verbinding tussen huis en tuin.

Solarlux vouwwand
Vouwwand voor horeca

Een vouwwand leent zich ook uitstekend voor in winkels of de horeca. Denk maar een aan een

overweldigend transparant entree. De vouwwand heeft een luxe en gastvrije uitstraling.

Solarlux vouwwand

Bent u op zoek naar iets speciaals? Laat het ons dan weten. Intexstore is uw partner bij luxe serres en tuinkamers en op maat gemaakte oplossingen. Wij zorgen ervoor dat u of uw eindklant blij is, niet voor even, maar voor een heel leven.

Foto’s: Renson en Solarlux

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen