Article headline
Verbouwen of Verhuizen?
Wonen

Verbouwen of Verhuizen?

“Als wij klanten een 3D-impressie geven van de mogelijkheden met hun woning, zijn ze overdonderd.”

Verbouwen of Verhuizen?

Het is een herkenbare tweestrijd. Tv-programma’s rond dit dilemma scoren dan ook goed. Gebrek aan woonruimte of tuinbeleving vormen veelal de aanleiding. Terwijl juist dat relatief eenvoudig te creëren is, vertelt Mike de Groot van Intexstore. “Als wij klanten een 3D-impressie geven van de mogelijkheden met hun woning, zijn ze overdonderd. Het is net tv!”

Intexstore staat voor topkwaliteit serres en tuinkamers, maar hun échte specialisme is out of the box meedenken. “De meeste woningen bieden meer mogelijkheden dan mensen denken. Je moet alleen door bepaalde zaken heen kunnen kijken. Vaak blijkt een verhuizing dan helemaal niet nodig, zeker als je verder fijn woont. Dat scheelt veel kosten en stress. Bovendien wil je aan die andere woning óók weer dingen veranderen. Dan blíjf je aan de gang.” En dat is zonde, vindt De Groot: “Je droomhuis is vaak dichterbij dan je denkt!”

Waardevaste investering in woongenot

De sleutel naar dit ei van Columbus is persoonlijk maatwerk. Dat is precies waarom de showroom van Intexstore alleen op afspraak open is. De Groot: “Wij beginnen met het doorgronden van de klant en zijn huis: manier van leven, woonwensen, woningplattegrond, zonligging. Zo komen we samen tot oplossingen die zij zelf nooit hadden bedacht. Daarnaast vinden mensen het prettig dat er een ervaren specialist van A tot Z meedenkt. Zij weten zeker dat ze de juiste keuzes maken, zowel qua investering als qua woongenot.”

Geen ruimte voor een serre of tuinkamer? Denk dan eens aan een glazen vouwwand. Binnen twee seconden verandert u de keukentafel in een tuintafel! Lees hier meer.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen