Article headline
Uw persoonlijke stylingadviseur
Wonen

Uw persoonlijke stylingadviseur

Een stylingadviseur is eigenlijk een maatje die je tijdens de verbouwing...

Uw persoonlijke stylingadviseur

Natasja Heddes zit aan een lange tafel in de winkel van Woninginrichting aan Huis in Schagen. Dagelijks werkt ze hier als styliste. Haar uitstraling is vriendelijk en rustig, met haar maak je graag een praatje. Ze draagt een rood jasje en een zwart witte blouse. Daar is vast over nagedacht. Naast haar zit de eigenaar van de winkel, Dimitri van Rath. De ondernemer is net vader geworden en straalt van oor tot oor. Zo vallen de kleine oogjes van de gebroken nachten minder op. De openheid van de twee is zeer prettig en dat maakt het gesprek extra toegankelijk.

Wat doet een stylingadviseur?

Dimitri: ,,Die helpt je bij het nemen van belangrijke beslissingen, bij het inrichten van een huis. Een stylingadviseur is eigenlijk een maatje die je tijdens de verbouwing of vernieuwingen in je huis met je mee denkt. Je ziet dat mensen vaak niet weten wat ze moeten kiezen. Het is dan erg prettig dat je op iemand terug kunt vallen, die denkt aan zaken waar je zelf geen rekening mee hebt gehouden.”

Hoe gaat dat in z’n werk?

,,Woninginrichting aan Huis levert vloeren, vloerverwarming, raamdecoratie, gordijnen, wandkasten, behang en industriële deuren. Iemand die bij ons binnenstapt, kunnen we heel breed adviseren, omdat we alles onder één dak hebben. Het is prettig om aan het begin van het proces met ons in gesprek te gaan, zodat we alles op elkaar kunnen afstemmen. Zo kun je bijvoorbeeld eerst de wanden behangen en dan pas de vloer leggen. Dit hele proces kunnen wij in goede banen leiden. Wij gaan voor totale ‘ontzorging’ en leveren maatwerk. Dus ook iemand met bijvoorbeeld hele grote ramen, kunnen wij goed helpen met raamdecoratie.”

Nu je er over begint, ik zoek nog mooie gordijnen. Leveren jullie ook de linnen variant?

,,Jazeker, die hebben we. Bij linnen gordijnen moet je goed opletten dat ze uitzakken, dus qua maat moet je hier rekening mee houden. Mijn collega Benardo Romano of ik zelf, komen graag een keertje bij je thuis kijken naar de situatie”, zegt Natasja.

Kijk, het voordeel van een stylingadviseur wordt snel duidelijk...

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen