Article headline
Tijd voor warme kleuren op uw palet
Wonen

Tijd voor warme kleuren op uw palet

Dit palet verveelt nooit want het vult zich ieder seizoen weer opnieuw met mooi kleuren! Het palet is uw eigen tuin en uitzicht. U raakt niet uitgekeken en geniet iedere keer opnieuw!

Tijd voor warme kleuren op uw palet

Geniet van warme kleuren in de herfst, door de transparante glazen wanden. Het is een panoramisch uitzicht wat u heeft. Op vele manieren is deze tuinkamer knus en gezellig te maken. Een mooi gedekte tafel waar u een private dinner kunt houden, met het hele gezin of lekker intiem met uw partner. 

Niet alleen om te leven en genieten, maar ook om te werken is een tuinkamer een ideale plek. Ongestoord in tuin met de natuurgeluiden op de achtergrond of een zacht fijn muziekje lekker werken. Zo’n kantoor wilt toch iedereen?

Dit zijn maar twee voorbeelden van hoe u een tuinkamer kunt gebruiken, u heeft waarschijnlijk zelf ook een wens en een doel. 

Kom in onze showroom voor een adviesgesprek en wij denken graag met u mee. Met de nieuwe kleurstyles en designs van Renson stellen we samen uw ideale tuinkamer samen! Deze kan vrijstaand geplaatst in de tuin of als verlengde van uw woning.

Wij van Intexstore denken met u mee van A-Z, zodat het proces soepel verloopt. Wilt u een brochure ontvangen waar u in één oog opslag alle kenmerken van de verschillende systemen kunt lezen? Vraag dan de brochure aan of bekijk eerst onze website [www.intexstore.nl]

Foto’s: Renson (Camargue gekoppeld lamellendak)

Brochure ontvangen? Stuur een mail met uw adres naar marketing@intexstore.nl.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen