Article headline
Primalicht: 'Al 20 jaar persoonlijk advies'
Wonen

Primalicht: 'Al 20 jaar persoonlijk advies'

Ageeth Koedam, eigenaar van Primalicht in Schagen, adviseert haar klanten al 20 jaar persoonlijk en professioneel. “Doordat wij het hele pakket aanbieden, kunnen wij klanten als ze gaan verhuizen of verbouwen van A tot Z ontzorgen."

Primalicht: 'Al 20 jaar persoonlijk advies'

Verlichting is al lang geen ondergeschoven kindje meer. En terecht: want met de juiste verlichting versterk je de gebruikte materialen, meubels en accessoires in huis. Op zoek naar een nieuwe lamp of misschien wel naar de complete verlichting voor uw nieuwe huis? Bij Primalicht verkopen we lampen uit een breed segment. Kwalitatieve lampen passend bij de laatste trends, zoals glas en rotan, maar dan met een prima prijskaartje.

Ageeth: “Ik koop de krenten uit de pap bij de verschillende firma’s waar wij mee samenwerken. Naar wens maken we voor u een compleet lichtplan. Dit doen we in de winkel op basis van uw tekeningen of bij u thuis. Rail- en ledverlichting, inbouwspots en domoticabesturing zijn onze specialiteiten. Ziet u een lamp monteren zelf niet zitten? Dan kunnen wij de montage van uw nieuwe lamp of ledverlichting uitvoeren.

Voor grotere projecten, zoals de verlichting van hotels, restaurants en scholen, werken we samen met Snip Elektrotechniek. Op deze manier kunnen we de complete installatie van uw huis verzorgen.”

Het team van Primalicht Naast Ageeth bestaat het team van Primalicht uit: Carla, Tineke, Patricia en Joke (niet op de foto). Ageeth: “Stuk voor stuk hebben we allemaal heel veel ervaring en kennis van verlichting en zijn we erg enthousiast. Daarbij is het fijn dat we elkaar aanvullen. Sommige dames werken al meer dan 20 jaar bij mij!”

Ga naar primalicht.nl voor meer informatie of kom binnen voor een kopje koffie: Primalicht Verlichting, Witte Paal 239, 1742 LB Schagen

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Primalicht
Witte Paal 239
Schagen
0224 216 486Website
Primalicht

Verder lezen