Article headline
Mensen herkennen onze stijl
Werken

Mensen herkennen onze stijl

“Alles wat wij inrichten is uniek”, zegt Johan Blokker van Novitaz in Medemblik...

Mensen herkennen onze stijl

“Alles wat wij inrichten is uniek”, zegt Johan Blokker van Novitaz in Medemblik. De interieurwinkel heeft een eigen stijl en richt vaak complete woningen in. Zo ook de woning van familie Grifhorst, die recentelijk in de verkoop is genomen door Klaver Makelaardij.

RELAXFAUTEUIL

“De familie Grifhorst kwam bij ons binnen voor een bepaalde relaxfauteuil, die hadden we niet in de winkel staan, maar we konden het wel leveren”, zegt Johan. “Het is te romantisch om te zeggen dat ze voor een fauteuil kwamen en met een heel interieur naar buiten gingen, maar die fauteuil was wel het begin van het hele interieur.” “Ze hadden nog een aantal ideeën en toen we met elkaar om tafel gingen zitten, kwamen de plannen al snel”, zegt styliste Nicky.

ELFENBEHANG

“Het gehele interieur is afgestemd op de familie”, zegt Johan. “De azuurblauwe bank is hier een mooi voorbeeld van. De familie vertoeft graag op Curaçao, dus deze bank moest ze een beetje het vakantiegevoel meegeven. De bank is ook aangepast op de lengte van de bewoners, zodat ze er comfortabel in kunnen zitten én liggen”, vult Nicky aan.

“De dochter van het gezin wilde graag een elfenbehang, maar niet te kinderachtig. We konden het niet vinden, we vonden wél een foto van een prachtig bos, waar we de elfen ingezet hebben. Het behang hebben we met de zelfontworpen print af laten drukken. Het resultaat, een uniek behang.” “De grap is dat onze stijl heel breed is, de realiteit wijst uit dat mensen onze stijl altijd herkennen. Dat vind ik mooi”, zegt Johan.

En de relaxfauteuils? “Die hebben een prachtige plek gekregen in de serre. Het oorspronkelijke formaat was te breed, dus we hebben ze wat smaller laten maken.” En dit kenmerkt precies het stukje waarin Novitaz nét een stapje verderzet voor de klant.

Bekijk hier de video van woning:

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen