Article headline
Intexstore: Het ultieme buitenleven
Wonen

Intexstore: Het ultieme buitenleven

Intexstore bestaat 20 jaar. In deze afgelopen jaren heeft Intexstore mooie projecten gerealiseerd voor zowel particulieren als horeca. In de vernieuwde showroom in Hem (nabij Hoorn) worden de hoge kwaliteit serres, tuinkamers en vouwwanden gepresenteerd en staat het verkoopteam klaar om u het beste advies te geven.

Intexstore: Het ultieme buitenleven

Bij binnenkomst valt direct op dat de moderne showroom veel inspiratie biedt en tegelijkertijd knus aanvoelt. Dit is een weloverwogen keuze: “We werken alleen op afspraak om te zorgen dat de mensen alle aandacht krijgen die nodig is en waarvoor zij komen. Elke afspraak bereiden wij heel goed voor, zodat we samen tot de beste keuzes komen. Naast persoonlijke betrokkenheid, is eerlijkheid voor ons belangrijk. Vaak komt men namelijk al binnen met bepaald ideeën. We kijken daarom eerst naar de bouwkundige haalbaarheid. Als we de kwaliteit niet kunnen garanderen, dan doen we het niet. Dat brengt ons meteen ook op veel nieuwe inzichten, die vaak de beste keuze blijken te zijn. Dat meedenken met de klant wordt altijd heel erg gewaardeerd. We denken in oplossingen en zoeken uit eindelijk naar de beste verbinding tussen binnen en buiten.

Wij werken alleen met de drie absolute topmerken: Renson, Solarlux en Ittalum. Deze merken hebben ook voor ons gekozen, dit is een wederzijds exclusief partnerschap met dezelfde focus en visie. Ons doel is dat het buitenleven ooit standaard wordt meegenomen bij het ontwerpen van een huis. Net zoals de keuken of een badkamer. Samen met onze branchegenoten willen wij – voor toekomstige generaties – de grondleggers zijn van het buitenleven.”

No items found.
No items found.
Kijk snel op www.intexstore.nl voor onze jubileumaanbiedingen.

Alsof Messi jou aanwijst voor zijn persoonlijke sterrenteam. Zo voelde het voor Intexstore, toen Renson het bedrijf uit Hem vroeg Premium partner te worden. Klanten profiteren hiervan. Serres en tuinkamers worden bij Intexstore volwaardige leefruimten.

Renson is dé internationale koploper in lamellendaken. “Hiermee kun je spelen met licht, ventilatie en temperatuur. Dat is de basis voor een fijne buitenruimte”, vertelt Mike Groot van Intexstore. De specialist voert ook topmerken voor glazen wanden, daken, zonwering en verwarming. Dit resulteert altijd in een perfect ontwerp, passend bij elk type woning.

Uniek in functionaliteit én sfeer

Om het u nog makkelijker te maken, presenteert Intexstore prachtige design styles van Renson. Deze bestaan uit materialen, kleuren en aankleding om uw eigen sfeer te bepalen. Mike: “Hiermee vervaagt de grens tussen buiten en binnen nog verder. In onze vernieuwde showroom kunt u alles bekijken en voelen, van modern tot Ibizastijl. Uw ultieme idee van buitenleven komt echt tot leven.”

No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen