Article headline
Het beste van het beste
Wonen

Het beste van het beste

Grando Hoorn is geheel vernieuwd! De showroom en het pand zijn verbouwd tot de meest inspirerende keuken- en badkamer showroom van de regio. Zo vind je hier de i-luminiate-keuken, die exclusief door Grando Hoorn in Noord-Holland wordt verkocht.

Het beste van het beste

Als je op zoek bent naar kwaliteit en van A tot Z ontzorgd wilt worden, kom je naar ons!”, begint Ramon Rinkel, Grandoondernemer van Grando Hoorn, enthousiast te vertellen. Ons team is heel uitgebreid, naast de adviseurs die van alle trends en technieken op de hoogte zijn, hebben we onze eigen monteurs, bouwbegeleiders en binnenhuisarchitecten, die het hele traject van inmeten, verleggen van leidingen en het plaatsen van de badkamer of keuken verzorgen. Moet er meer gedaan worden? Geen enkel probleem, alle bijkomende werkzaamheden zijn door ons uit te voeren. Naar wens regelen we ook een elektricien, een stukadoor en/of tegelzetter. Tegel-, pvcvloeren, vloerverwarming? Wij hebben het. Zeker in deze tijd nu het lastig is om vakmensen te vinden is dat voor veel mensen een pre.”

Geen personeelstekort

Geen personeelstekort, dus geen enorm lange wachttijden. “De levertijden zijn bij ons normaal: zo’n acht tot twaalf weken. Zodra iemand een opdracht geeft voor een nieuwe keuken of badkamer zetten wij alles in gang, waarbij we de klant voortdurend op de hoogte houden van de voortgang. Bij ons geen verrassingen achteraf.”

Energieneutraal

Natuurlijk begint het bij het kiezen van een keuken of badkamer altijd met inspiratie, die je volop kunt opdoen in de uitgebreide showroom in Hoorn. “We hebben maar liefst 1.600 vierkante meter tot onze beschikking en alle trends die je in woonprogramma’s op televisie ziet, vind je in onze showroom. Wist je dat we daarnaast van het gas af zijn en energieneutraal zijn?”

Exclusief in Noord-Holland

Verlichte greeplijsten, geborsteld messing, verschillende luxe keuken- fronten, daarnaast de keuze uit 192 RAL-kleuren, verlichting die de meest moderne ledtechniek bevat en aan te sturen is via de app, zomaar een greep uit de kenmerken van i-luminate. “We verkopen exclusief in Noord-Holland de nieuwe i-luminate- keuken, die helemaal in jouw persoonlijke kleurtinten samengesteld kan worden. Dit is echt het beste van het beste in het hoogste segment keukens. In onze showroom hebben we ‘m heel luxe uitgevoerd met Miele- en Bora-apparatuur, leer aan de muur en Waveafzuiging. Alle noviteiten zijn erin verwerkt.”

Ga voor meer informatie naar: Grando Keukens | Badkamers Hoorn, De Factorij 55 in Zwaag of neem contact op via 0229 - 23 03 33 of via hoorn@grando.nl

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen