Article headline
Een functionele eyecatcher en continue ontspanningsgevoel!
Wonen

Een functionele eyecatcher en continue ontspanningsgevoel!

Een zwembad in de tuin is al een luxe op zich, maar met een poolhouse maak je het pas echt af. Waarom? Dat lees je hier!

Een functionele eyecatcher en continue ontspanningsgevoel!

Pionier in outdoor living

Renson is niet voor niets pionier in outdoor-living. Met de verschillende lijnen in haar lamellenoverkappingen kunnen we eindeloos personaliseren om de juiste setting te creëren en volledig aan te laten sluiten bij de stijl van uw huis; Een functionele eyecatcher en continue ontspanningsgevoel!

 


Functionaliteit

Dat de lamellenoverkapping functioneel is komt doordat het op vele manieren te gebruiken is. Bijvoorbeeld als ontspanningsruimte, cocktailbar, loungeruimte, buitenkeuken, maar ook als wellness. Denk aan een jacuzzi, sauna hammam of douche. Bij een zwembad heb je vaak ook een technische installatie en opbergruimte nodig voor onderhoud van het zwembad. Met een lamellenoverkapping + opbergruimte kan dit stijlvol worden weggewerkt.

 

Vrijstaande terrasoverkapping

Een terrasoverkapping niet aan je woning is echt geen gek idee. Een vrijstaande terrasoverkapping wordt steeds meer toegepast omdat je zo bijvoorbeeld veel beter en langer van de zon kunt genieten op een bepaalde plek in de tuin. Maar ook om écht even het gevoel te hebben in een ander omgeving te zijn. Het nadeel is dat het iets langer lopen is naar de koelkast voor een lekker drankje.

  

Het hele seizoen

Voor mensen die ook in de winter lekker aangenaam willen zwemmen, kan de lamellenoverkapping van Renson (Camargue of Camargue Skye) ook óver het zwembad. Met zijelementen, zoals een glazen wand en screens kunt u de tuinkamer zo inrichten dat u er kunt zwemmen, welk weertype het ook is. Zelfs in de herfst en winter. 

 

 

Hoogste kwaliteit

De terrasoverkappingen zijn gemaakt van de beste kwaliteit aluminium, coating en hiermee uiterst duurzaam. Aluminium is super stevig en de Camargue van Renson kan wel windvlagen tot 160 km per uur aan. Ook zware regenbuien zijn geen probleem door haar innovatieve gepatenteerde afwateringsysteem.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor bij u in de tuin en aan of over het zwembad? Kom in onze showroom voor een adviesgesprek en wij denken graag met u mee. Met de nieuwe kleurstyles en designs van Renson stellen we samen uw ideale moderne poolhouse samen! 

 

Intexstore, uw specialist

Wij van Intexstore denken met u mee van A-Z, zodat het proces soepel verloopt. Wilt u een brochure ontvangen waar u in één oog opslag alle kenmerken van de verschillende systemen kunt lezen? Vraag dan de brochure aan of bekijk eerst onze website [www.intexstore.nl]

 

Brochure ontvangen? Stuur een mail met uw adres naar marketing@intexstore.nl.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen