Article headline
De glazen vouwwand
Wonen

De glazen vouwwand

Een eyeopener voor mensen die het buitenleven naar binnen willen halen...

De glazen vouwwand

Nóg een eyeopener voor mensen die het buitenleven naar binnen willen halen. Want niet elke woning heeft ruimte voor een serre of tuinkamer, laat staan dat iedere woningeigenaar het budget ervoor (over)heeft. Voor hen is er de magie van de glazen vouwwand: hét alternatief voor openslaande tuindeuren, maar qua beleving niet met elkaar te vergelijken!

De glazen vouwwand wordt veel toegepast in achtergevels. Of zich daar nu uw keuken bevindt of de tuingerichte woonkamer, deze wand tilt de beleving naar een buitengewoon luxe niveau.

Alsof u in de tuin eet

Om maar met de belangrijkste eigenschap te beginnen: in tegenstelling tot een schuifpui kan deze wand volledig open. Het idee van een gevel lost op in het niets. Ineens staat binnen in directe verbinding met buiten. U voelt de buitenlucht en hoort de vogels. De dorpel is bijna vlak. Het is alsof u in de tuin zit, eet, borrelt of werkt.

Ineens staat binnen in directe verbinding met buiten

Uitstekende isolatie

Natuurlijk kunt u de glazen vouwwand ook op een kiertje zetten. Net wat u prettig vindt, in elk seizoen. Ook in gesloten toestand heeft de glazen vouwwand unieke voordelen. De smalle deurstijlen zijn stijlvol én zorgen voor ongelofelijk veel licht in huis. Het triple glas isoleert uitstekend. En via de geïntegreerde deur loopt u evengoed zo de tuin in.

Na twintig jaar loopt dit nog steeds als een zonnetje

Voor elke interieurstijl

De specialist Intexstore uit Hem plaatst louter glazen vouwwanden van het merk SolarLux. “Onze klanten willen topkwaliteit”, motiveert eigenaar Mike de Groot. “Dit loopt na twintig jaar nog steeds als een zonnetje. Het wordt niet voor niets veel toegepast in de horeca. Wat ook een mooie optie is: houten afwerking aan de binnenkant. Hierdoor past deze glazen vouwwand in elk interieur.”

Intexstore verzorgt alles van inmeten tot plaatsen. Het verwijderen van de bestaande gevel en het plaatsen van de nieuwe glazen vouwwand is gewoonlijk in slechts één dag gebeurd.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen