Article headline
Crème de la crème
Wonen

Crème de la crème

Grando Hoorn is geheel vernieuwd! De showroom en het pand zijn verbouwd tot de meest inspirerende keuken- en badkamer showroom van de regio. Met als kers op de taart de nieuwe i-luminiate keuken, die exclusief door Grando Hoorn in Noord-Holland wordt verkocht.

Crème de la crème

“Als je op zoek bent naar kwaliteit en van A tot Z ontzorgd wilt worden, kom je naar ons!”, begint Ramon Rinkel, Grando-ondernemer van Grando Hoorn, enthousiast te vertellen. Ons team is heel uitgebreid, naast de adviseurs die van alle trends en technieken op de hoogte zijn, hebben we onze eigen monteurs, bouwbegeleiders en binnenhuisarchitecten, die het hele traject van inmeten, verleggen van leidingen en het plaatsen van de badkamer of keuken verzorgen. Moet er meer gedaan worden? Geen enkel probleem, alle bijkomende werkzaamheden zijn door ons uit te voeren. Naar wens regelen we ook een elektricien, een stukadoor en/of tegelzetter. Tegel-, pvc-vloeren, vloerverwarming? Wij hebben het. Zeker in deze tijd nu het lastig is om vakmensen te vinden is dat voor veel mensen een pre.”

No items found.
No items found.

Gebruikelijke levertijden

Geen personeelstekort, dus geen enorm lange wachttijden. “De levertijden zijn bij ons normaal: zo’n acht tot twaalf weken. Zodra een klant een opdracht geeft voor een nieuwe keuken of badkamer zetten wij alles in gang, waarbij we je voortdurend op de hoogte houden van de voortgang. Bij ons geen verrassingen achteraf.”

1.600 m2 aan inspiratie

Natuurlijk begint het bij het kiezen van een keuken of badkamer altijd met inspiratie, die je volop kunt opdoen in de uitgebreide showroom in Hoorn. “We zijn zelfs energieneutraal en van het gas af. We hebben maar liefst 1.600 vierkante meter tot onze beschikking en alle trends die je in woonprogramma’s op televisie ziet, vind je in onze showroom. Zo verkopen we exclusief in Noord-Holland de nieuwe i-luminate-keuken, die helemaal in jouw persoonlijke kleurtinten samengesteld kan worden. Dit is echt het crème de la crème in het hoogste segment keukens.”

No items found.
No items found.

Unieke kenmerken

Verlichte greeplijsten, geborsteld messing, verschillende luxe keukenfronten, daarnaast de keuze uit 192 RAL-kleuren, verlichting die de meest moderne ledtechniek bevatten en aan te sturen zijn via de app, zomaar een greep uit de kenmerken van I-luminate. “We hebben ze in onze showroom heel luxe uitgevoerd met Miele- en Bora-apparatuur, leer aan de muur en Wave-afzuiging. Alle noviteiten zijn erin verwerkt.”

Voor meer informatie naar Grando Keukens & Bad Hoorn, DeFactorij 55 in Zwaag of neem contact op via 0299 230 333 of via hoorn@grando.nl

No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen