Article headline
7 vragen aan De Kastenmaker
Wonen

7 vragen aan De Kastenmaker

Bas Knip (66) is al 14 jaar gespecialiseerd in het verkopen van op maat gemaakte kasten. Doordat elk ontwerp uniek is, creëer je altijd de meest optimale oplossing, die aan al jouw wensen voldoet. Sinds enkele jaren verkoopt hij ook vloeren, raambekleding en stalen en aluminium deuren.

7 vragen aan De Kastenmaker

Hoe is het allemaal begonnen? 

“Veertien jaar geleden heb ik de Kastenspecialist opgericht. Toen de vorige eigenaar van De Kastenmaker ermee stopte, heb ik deze winkel over kunnen nemen. Ik heb nog twee jaar mijn locatie in De Rijp aangehou- den, maar toen bleek dat klanten het geen probleem vonden om naar Heerhugowaard te rijden hebben we gekozen voor één showroom. We maken de kasten niet zelf, maar werken met leveranciers uit Nederland, Duitsland, Italië en Zwitserland.” 

Hoe zou je jouw klanten omschrijven? 

“Wij maken kasten voor ieder budget, maar het besteedbaar vermogen van onze klanten is denk ik wat hoger dan gemiddeld. Mijn klanten komen uit de hele regio: Bergen, Schoorl, Alkmaar, Purmerend, maar ook uit de rest van Noord-Holland. Zeg alles wat hier op 45 minuten rijden vandaan ligt. En weet je wat het leuke is? Een relatief groot gedeelte gaat via mond-tot-mondreclame.” 

Waar komen ze precies voor? 

“We hebben hier een prachtige showroom waar mensen heel veel inspiratie op kunnen doen. Van televisie- en haardkasten tot een complete bedom- bouw of inbouwkast.
Wat wij doen, is mensen ontzorgen. Zo krijgen ze niet alleen een offerte mee, maar zorgen we ook voor omschrijvingen, tekeningen en zetten we de maten erbij. Vaak komen mensen binnen voor een kast op maat en gaan ze naast de kast weg met een vloer, deur of raambekleding. Doordat we met verschillende partijen samenwerken, kunnen we net dat beetje extra bieden.” 

No items found.
No items found.
“We geven mensen vertrouwen en communiceren transparant”

Waarin onderscheiden jullie je? 

“We geven mensen vertrouwen en communiceren transparant.
Alle designs, formaten, materialen en kleuren zijn uniek. Je kunt hier een geheel eigen kast samenstellen, die door ons wordt ingemeten en gemon- teerd. Doordat we bij mensen thuiskomen, zien we met eigen ogen of de muren bijvoorbeeld rechtstaan, of de kast misschien groter of dieper kan en ontzorgen we onze klanten van a tot z. We zetten altijd een stap extra en dat wordt gewaardeerd.” 

Hoe zit het precies met die 100 euro cashback? 

“Als een kast, vloer, deur of raambekleding geplaatst is bij een klant en mensen posten een review op onze website én verkopen een kast aan anderen, dan ontvangen zij 100 euro retour. Ook de nieuwe klant krijgt 100 euro gecrediteerd. We gaan altijd voor het uiterste voor onze klanten. Het is heel leuk als we van hun waardering terugkrijgen.” 

No items found.
No items found.

Hoe ziet de toekomst eruit? 

“Ik heb net deze showroom gekocht, die we voorheen huurden. Er is niets leuker dan een jong team aansturen, bij de mensen thuiskomen en te vertellen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kasten, deuren, vloeren en raambekleding.” 

Ga voor meer informatie naar: dekastenmaker.nl. 

No items found.
No items found.

Partner

Kastenmaker
G. Rietveldweg 6
Heerhugowaard
072 574 48 54Website
Kastenmaker

Verder lezen