Article headline
Als je het meeste al weet, maar net niet alles

Als je het meeste al weet, maar net niet alles

Voor de inrichting van hun nieuwbouwboerderij schakelde Hanny en Danny Woninginrichting Aanhuis uit Schagen in....

Als je het meeste al weet, maar net niet alles

In Schagerbrug heeft het stel Hanny en Danny een rundveebedrijf. Ze wonen, samen met hun drie dochters, iets verderop in het dorp. Na een aantal jaren is het zover, ze kunnen hun droomhuis bouwen voor de huidige koeienstal. Het wordt, hoe kan het anders, een stolpboerderij. Voor de inrichting van hun nieuwbouwboerderij schakelde Hanny en Danny Woninginrichting Aanhuis in.

“Via internet kwamen we bij Woninginrichting Aanhuis in Schagen terecht. Vanaf het eerste moment was het contact ontzettend goed. Omdat we alles voor de inrichting, qua vloeren, ramen en muren, bij hetzelfde bedrijf wilden bestellen was het voor ons vanaf minuut 1 duidelijk dat onze keus op Aanhuis viel. De vriendelijkheid, de flexibiliteit en de vrijblijvendheid zijn voor ons daarin doorslaggevend geweest. Voor de inrichting had ik al een aantal ideeën opgedaan in verschillende magazines. Ik wist dus al heel goed wat ik wilde. Toch is het lekker als je alles nog even met iemand kan overleggen. Benardo en Natasja kan je altijd om hun mening vragen. Zelfs toen alles klaar was zijn we nog even met een staal stof voor de bank langsgereden voor advies. Ondanks dat ik alles duidelijk voor ogen had, vond ik het uitkiezen van de rolgordijnen erg moeilijk. Qua kleur, hangsysteem en materiaal had ik geen idee wat het beste zou passen. Gelukkig maakte Natasja een mooi voorstel, waar we ons direct in konden vinden. We hebben nu een inrichting die prachtig bij elkaar past én bij ons past.”

“Het is altijd fijn als klanten goed weten wat ze willen. De PVC vloer die Hanny en Danny kozen was meteen liefde op het eerste gezicht. De gordijnen waren ook snel uitgezocht, maar met de rolgordijnen was het iets lastiger. Ze hadden nog geen idee wat ze precies wilden. Omdat er al wat kleur in het huis zat adviseerde ik voor een neutrale kleur te gaan van een zachte stof. Het eindresultaat is prachtig geworden.”

Bekijk hier de video van Woninginrichting Aanhuis Schagen voor een mooie impressie van de winkel en de producten:

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen

Geen gerelateerde posts gevonden