Article headline
Wonen in een schuurwoning
Wonen

Wonen in een schuurwoning

Vrijheid, rust, ruimte en met name duurzaamheid. Deze woorden karakteriseren de prachtige bouwkavels, die in 2023 opgeleverd worden aan de Oostmijzerdijk, net buiten het dorp Schermerhorn in de Mijzerpolder. Eén, de schuurwoning, kan nog van jou worden.

Wonen in een schuurwoning

Op een prachtig aangelegd terrein komt een stolp, een vrijstaande schuurwoning en een dubbele schuurwoning. Barentsz Ontdekkingshuizen ontwikkelt deze woningen met een natuurlijke uitstraling. Inmiddels zijn er drie woningen verkocht, maar de hooischuur, die het mooiste uitzicht heeft, is nog beschikbaar. Het is met recht een woning van de toekomst: gasloos en energiezuinig dankzij de zonnepanelen op het dak. Dankzij de grote raampartijen aan de achterkant van de woning, kun je elke dag genieten van het uitzicht!

Voordelen houtskeletbouw

Omdat hout een natuurlijk ‘levend’ materiaal is, absorbeert het vocht uit de omgeving. Wordt de luchtvochtigheidsgraad te laag, dan geeft hout het extra geabsorbeerde vocht als het ware terug. Zo blijft de luchtvochtigheid in een houten huis constant op een natuurlijke manier op peil. Verder kenmerkt houtskeletbouw zich door het hoog isolerend vermogen dat zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat en een lage energierekening. Alle energie wordt door de zonnepanelen geproduceerd. Naast de energie voor het verwarmen en het koelen van het huis is de energieproductie voldoende voor het wassen, koken en de verlichting.

Veenweidepolder

De Mijzerpolder is een unieke polder op het oude land tussen de Beemster en de Schermer. Het is een schitterende, ongerepte veenweidepolder. Er loopt een weg de polder in, verder is het binnenste van de polder alleen per boot toegankelijk.

Meer informatie: barentsz.nl

Interesse in deze woning op Oostmijzerdijk 9C in Schermerhorn? Neem contact op met Klaver Makelaardij.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Barentsz
Waldeck Pyrmontlaan 22
Baarn
035 - 542 20 26Website
Barentsz

Verder lezen