Article headline
Van kleine ruimte naar riante open keuken
Wonen

Van kleine ruimte naar riante open keuken

Dit is ambachtelijk vakwerk. Dat zie je zo. Maar wat je niet ziet, is minstens zo mooi, aldus de trotse eigenaars Esther en Robèr uit Anna Paulowna. ''Zonder de persoonlijke en creatieve werkwijze van Boudewijn Hosmus hadden wij niet zo'n gave keuken gehad!''

Van kleine ruimte naar riante open keuken

Wijn in de vloer

Esther en haar partner Robèr wilden graag een ambachtelijke keuken, maar houden ook wel van gekkigheid. “Dat voelden Ellen en Boudewijn Hosmus haarfijn aan”, lacht Robèr. “Kijk maar naar deze wijnvitrine in de vloer. Dat verzin je toch niet?”

No items found.
No items found.
“Toen Boudewijn voor het eerst bij ons thuis kwam, zag hij direct dat we de keuken konden openbreken richting de woonkamer”, vertelt Esther. “Een geweldige vondst. Het is een échte leefkeuken geworden.”

No items found.
No items found.

Meekijken in de werkplaats

De keuken is in de werkplaats voorgefabriceerd. Esther: “Regelmatig kregen we een appje: we zijn weer bezig hoor, komen jullie even kijken? Heel persoonlijk en laagdrempelig. Zo konden we het proces met eigen ogen volgen. Dat maakte het nog specialer.”

Alles tot in de puntjes geregeld

Robèr heft het glas. Hij proost op het resultaat en de totaalaanpak. “Deze keukenbouwer heeft oog voor detail én stemt de hele plaatsing op elkaar af, van elektricien tot tegelzetter. Nooit gehannes. Je weet gewoon dat alles goedkomt. Dat wil je, als klant.”

Meer informatie: boudewijnhosmus.nl

No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen