Article headline
Prima Licht: Trends in verlichting
Wonen

Prima Licht: Trends in verlichting

Unieke lampen en veel goud & velvet

Prima Licht: Trends in verlichting

Al twintig jaar is Ageeth Koedam een vertrouwd gezicht voor haar klanten. Zij en haar team adviseren klanten graag onder meer over rail- en ledverlichting, inbouwspots en domoticabesturing en natuurlijk over de laatste trends. “Je gaat veel goud, velvet, zwart en kleuren als okergeel, groen, roze en turquoise zien in 2022.”

Op het gebied van verlichting gaan we in 2022 veel unieke lampen zien. Zo kun je je eigen unieke lamp samenstellen, die helemaal past bij jouw smaak en woonsituatie. Ageeth: “Mensen kunnen bij ons in de winkel zelf hun lamp samenstellen van de vorm en maat plafondplaat tot het aantal lampen dat eraan komt te hangen en de soorten glas. “Wat we verder veel gaan zien volgens Ageeth is verlichting van glas, metaal en goud. “Ambergoud en smoked glass (lampen voorzien van rookglas) blijven een trend.” Ook de lampen gemaakt van natuurlijke materialen zijn een blijvertje en lampenkappen (van metaal en stof) in opvallende kleuren als okergeel, groen, roze en turquoise.

VAN ÉÉN LAMP TOT COMPLEET VERLICHTINGSPLAN

Bij Primalicht in Schagen vind je kwalitatieve lampen voor een goede prijskwaliteitverhouding.  Of je nu op zoek bent naar één uniek exemplaar of een verlichtingsplan voor het hele huis. Ageeth, Carla, Tineke, Patricia, Lonneke of Joke helpen je graag met je verlichtingsvraag. Wist je bijvoorbeeld dat een lamp gecombineerd met de juiste lichtbron nog fraaier wordt? Naar wens kun je de lamp(en) ook laten monteren. Primalicht werkt hiervoor samen met Snip Elektrotechniek.

Ga naar primalicht.nl voor meer informatie of loop binnen voor een kop koffie: Primalicht Verlichting, Witte Paal 239, 1742 LB Schagen

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Primalicht
Witte Paal 239
Schagen
0224 216 486Website
Primalicht

Verder lezen