Article headline
Thuis in vloeren
Werken

Thuis in vloeren

In ieder woonblad dat je openslaat zie je ze voorbijkomen...

Thuis in vloeren

In ieder woonblad dat je openslaat zie je ze voorbijkomen; woonbeton- en gietvloeren. Ze zijn dé trend van nu. Altach begon er 25 jaar geleden al mee. Met als resultaat; een berg aan ervaring en kunde.

Rosmarie Giesinger en Hanneke Braakman zitten aan de grote eettafel op de eerste verdieping van de winkel in Dirkshorn. Het is er gezellig en sfeervol. Er zijn vele voorbeeldmodellen die aan de muur hangen en op de vloer liggen (lees: gouden en roze tegels en vloeren in alle soorten en maten) en je waant je niet in een winkel op een industrieterrein. Het voelt huiselijk. “En dat is ook iets wat we bij onze klanten thuis willen creëren, sfeer. Of de inrichting nu modern of klassiek is, de vloer is de basis en daardoor misschien wel het belangrijkste element van je interieur”, zegt Rosmarie. “Aan de hand van de wensen en leefgewoontes van de klant, kijken we welke vloer het beste past. Het assortiment is ruim, dus voor iedereen kunnen we een advies op maat maken”, zegt Hanneke. “Naast woonbeton en gietvloeren hebben we ook een prachtige tegelcollectie met mooie merken als Piet Boon en VTwonen by Douglas & Jones, waar we dealer van zijn.” Maar we hebben niet alleen vloeren, de (muur) tegels voor badkamers en keukens zijn al vanaf het begin een groot onderdeel van ons bedrijf”, zegt Rosmarie.

Altach is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. Rosmarie en haar man begonnen met het bedrijf aan huis. Zij deed de verkoop, hij zette de tegels en maakte coating- en troffelvloeren. Al snel specialiseerde Altach zich in het aanbrengen van gietvloeren, woonbeton en Pandomo vloeren. Inmiddels hebben hun twee zonen zich ook bij het bedrijf gevoegd.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen