Article headline
Professionele thuiskoker
Wonen

Professionele thuiskoker

U wenst, Bora X Bo kookt. “Zo simpel is het. Zelfs als je geen keukenprins bent!”, aldus de kenners van Ant. Duijn Keukens in Heerhugowaard. Iedereen kan nu stomen tot in de perfectie. Snel en simpel.

Professionele thuiskoker

Marjon Duijn heeft er zelf ook eentje thuis. In de showroom geeft ze graag een demonstratie. “Geen onnodige details, wel de functies die echte chefs gebruiken. Zo zorgt de automatische stoomafzuiging voor continu vrij zicht en schone lucht. Op het grote aanraakscherm bepaal je eenvoudig het gewenste resultaat. En na afloop reinigt deze stoombakoven zichzelf perfect.”

Recepten staan er al in

Met innovatieve technieken maakt Bora professionele ovenfuncties bereikbaar voor consumenten. Moeiteloos somt Marjon nog meer voordelen op: “In een paar minuten voorverwarmd. Kan ook vloeistoffen verwarmen, zoals soep en babymelk. Geen gedoe met los waterbakje. Geen stoom in je gezicht bij het openen van de deur. En natuurlijk de vele recepten. Staan er gewoon al in!”

Smaak, snelheid en gemak

Elk programma heeft een QR code. Recepturen, bereiding, ovenstanden en -tijden: het apparaat geeft alles op een presenteerblaadje. “En het wordt steeds geüpdatet met nieuwe recepten. Uiteraard kun je alles naar smaak aanpassen. Alles draait om smaak, snelheid en gemak. ’s Middags een kwartiertje werk, om zes uur een perfect bereid gerecht op tafel. Dat wil toch iedereen?”

Voor meer informatie ga naar antduijnkeukens.nl

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Ant. Duijn Keukens
Hasselaarseweg 21
Heerhugowaard
072-5714108Website
Ant. Duijn Keukens

Verder lezen