Article headline
Planten laten uw tuin leven!
Wonen

Planten laten uw tuin leven!

“Want zonder planten geen tuin!” - Planten zorgen er voor dat je tuin gaat ‘leven’ en elke dag een beleving zal zijn.

Planten laten uw tuin leven!

De zomer staat weer voor de deur! Wanneer uw tuin helemaal in balans is kunt u heerlijk tot rust komen. Maar wanneer is uw tuin in balans? Dit is voor elke tuin weer een nieuwe zoektocht. De samenhang van een tuin met zijn omgeving en het gebruik van de materialen en beplanting is cruciaal in elk ontwerp.

Steeds vaker is te zien dat een tuin alleen bestaat uit bestrating. De beplanting is nagenoeg uit de tuin verdwenen. ‘Wat mij betreft staat een tuin dan stil, de tuin leeft niet meer!’ Kortom, de tuin is uit balans.  

Ik kan u helpen om te zorgen voor balans in uw tuin. Dit start met een kennismakingsgesprek wat uiteindelijk resulteert in een uniek tuinontwerp. In mijn ontwerpen heeft beplanting de hoofdrol. “Want zonder planten geen tuin!” Planten zorgen er voor dat je tuin gaat ‘leven’ en elke dag een beleving zal zijn. In een levende tuin kun je de verschillende seizoenen zien, horen, ruiken, voelen en proeven. Elk ontwerp heeft een unieke mix aan deze elementen. Ik kom graag bij u langs om de tuin en zijn omgeving te bekijken en om in gesprek met u te gaan over uw droomtuin. 

Wilt u een onderhoudsarme tuin of juist een tuin waarin u naar hartenlust kunt tuinieren? Past een natuurlijke, weelderige, strakke, formele of juist landschappelijke tuin bij u? Wie maakt gebruik van de tuin? Een greep uit de vragen die ik u stel in een vrijblijvend kennismakingsgesprek om erachter te komen wat uw wensen zijn. Of uw tuin nu groot of klein is, gelegen in de stad of op het platteland. Ook zakelijke klanten zijn bij mij aan het juiste adres. Een kantoortuin is immers meer dan een parkeerplaats met wat ‘groen’.

Het ontwerp wordt gemaakt in samenhang met de omgeving en uiteraard met uw wensen. Zo krijgt u geen standaard recept maar een uniek ontworpen tuin. Een tuin die gaat ‘leven’ en elke keer weer voor een nieuwe beleving zorgt. Hoe divers de ontwerpen soms ook zijn, toch zijn ze altijd herkenbaar. Ze stralen rust en harmonie uit. Een tuin die een vakantie haast overbodig maakt, elk seizoen weer, jaar in jaar uit.

Naast het ontwerp is het ook mogelijk dat ik de realisatie van de tuin onder mijn hoede neem. Zo bent u er van verzekerd dat de tuin precies wordt gemaakt zoals ontworpen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u aankomende zomer ook volop kunnen ontspannen in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op. Ook wanneer u tegen andere vragen aanloopt in uw bestaande tuin, zoals het snoeien van beplanting en geef ik u graag advies op maat.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen