Article headline
Optimale integratie van een lichtstraat
Wonen

Optimale integratie van een lichtstraat

Bij verbouw- of nieuwbouwplannen is het vaak de wens om het zo te maken dat alles één geheel wordt. Het esthetische aspect is belangrijker dan ooit. Niet alleen omdat het er mooi uit ziet, of fijn woont, maar ook omdat het waarde toevoegt aan het woongenot én de woning. Meer dan ooit is het ‘eigen woongenot’ belangrijk. 

Optimale integratie van een lichtstraat

Bij verbouw- of nieuwbouwplannen is het vaak de wens om het zo te maken dat alles één geheel wordt. Het esthetische aspect is belangrijker dan ooit. Niet alleen omdat het er mooi uit ziet,  of fijn woont, maar ook omdat het waarde toevoegt aan het woongenot én de woning. Meer dan ooit is het ‘eigen woongenot’ belangrijk. 

Om te zorgen dat het een geheel wordt is het fijn dat er verschillende systemen zijn met dezelfde ‘oplossing’, maar wél met een andere stijl. Naast het esthetische aspect is het functionele aspect ook van belang. Denk aan zonlicht, ventilatie, temperatuur en sfeer. Alles volledig geïsoleerd of een heerlijke buitenruimte?

No items found.
No items found.

Voor een optimale integratie van de lichtstraat is het van belang dat alle partijen zoals de aannemer of architect in de ontwerpfase al nauw met elkaar samenwerken. Door onze ervaring met aanbouwen (geïsoleerd en ongeïsoleerd) en kennis van de producten wordt de voorbereiding makkelijk gemaakt en het resultaat is subliem.

Bent u op zoek naar een lichtstraat van glas, lamellen, schuifdak of benieuwd wat er bij uw situatie past? Vraag een adviesgesprek aan en kom langs in onze showroom. 

No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen