Article headline
Nu ook jouw partner voor buiten
Wonen

Nu ook jouw partner voor buiten

Partners at Home was al een begrip in Schagen en omstreken voor verf, behang, vloeren, raamdecoratie en sinds 2022 ook voor meubels. Sinds kort is de winkel uitgebreid met een ruim assortiment buitenleven.

Nu ook jouw partner voor buiten

Bij Partners at Home werken mensen met verstand van zaken. Je wordt vakkundig geholpen en waar nodig van a tot z ontzorgd. Of je nu voor meubels of accessoires komt of voor een complete verbouwing: elke opdracht is maatwerk waar de partners graag hun schouders onder zetten.

VRIJHEID EN GENIETEN

Naast de merken Keijser&Co, Label Vandenberg en Duran Interiors verkoopt Partners at Home sinds kort ook buitenmeubels van Max & Luuk en Talenti. Max & Luuk is net als de eerdergenoemde merken een Nederlands familiebedrijf. Stylist Maud Nolten: “We hebben een prachtige nieuwe buitenleven-showroom aan onze winkel in Schagen toegevoegd. Hier kun je terecht voor heel veel inspiratie voor veranda’s, terrasoverkappingen, zonweringen, buitenmeubels en accessoires. Naast de showroom is ook de winkel vernieuwd en weer helemaal van nu. Dus kom gezellig een keertje langs!” Maud voegt toe dat het voordeel van samenwerken met Max & Luuk is dat de levertijden kort zijn. “Als je vandaag bedenkt dat je een loungeset wilt, kun je die al binnen een paar dagen in je tuin hebben staan, in de door jou gekozen stoffen die geschikt zijn om de hele zomer buiten te laten!”

Meer informatie: partnersathome.nl

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen