Article headline
Lifestyle adressen: Restaurant Oase
Leven

Lifestyle adressen: Restaurant Oase

Noord-Holland herbergt heel veel, soms verborgen, pareltjes. De leukste zomeradressen, althans volgens de redactie van Buitengewoon, zetten we hier in het zonnetje.

Lifestyle adressen: Restaurant Oase

Restaurant Oase is een hidden gem in de buurt van Hoorn – een unieke plek achter de dijk in Schellinkhout, gelegen aan het Hoornse hop. Eigenaren Gabor Postma en Christiaan Minnema zijn al vijftien jaar vrienden en durfden het samen aan om het roer om te gooien. “Na een gezamenlijke vakantie met onze vrouwen en kinderen begon het idee te kriebelen om samen een zaak op te zetten. We wilden graag een restaurant beginnen dat niet typisch West-Fries is. We hebben echt een geweldig team en de terugkerende gasten maken het plaatje compleet.”

De kaart van Oase biedt voor elk wat wils. Van ceviche van garnaal tot vegan lamskebab en van curry met naan tot een kippetje met rösti. Nu alleen nog kiezen! Het leuke van dit restaurant is, dat ze alleen in mogelijkheden denken: van intiem uiteten met familie of een gezellige en culinaire avond met vrienden tot de meest uitbundige bruiloft, het kan allemaal. Of je nu binnen, buiten onder de veranda of in de serre plaatsneemt, het team zorgt ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. En extra fijn: er is met lekker weer een fijne plek om te spelen voor de kinderen. Zitten de ouders ook even rustig. Misschien nog wel belangrijker...

oaseschellinkhout.nl

No items found.
No items found.
‘Na een gezamenlijke vakantie begon het idee te kriebelen om samen een zaak op te zetten’
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen