Article headline
Lifestyle adressen: Nautilus aan Zee
Leven

Lifestyle adressen: Nautilus aan Zee

Noord-Holland herbergt heel veel, soms verborgen, pareltjes. De leukste zomeradressen, althans volgens de redactie van Buitengewoon, zetten we hier in het zonnetje.

Lifestyle adressen: Nautilus aan Zee

Nautilus staat op de plek waar voorheen Strandpaviljoen De Schelp stond. Tot 2018 een begrip in Egmond aan Zee. Het bedrijf is 365 dagen per jaar geopend en werkt met verse producten.

Nautilus, een inktvis met een prachtige uitwendige schelp, was de logische naam voor de nieuwe strandtent van Bart Valkering en van Melle van Vliet die voorheen Strandtent De Schelp runde. Melle: “De Schelp was verouderd. We wilden echt iets nieuws neerzetten. Omdat we een geheel nieuw paviljoen bouwden, vonden we het ook een mooi moment voor een nieuwe naam. We vonden het leuk als het wel een link had naar een schelp en omdat we Nautilus de mooiste schelp vinden, waren we er snel uit. Nautilus aan Zee. Het past bij wie we zijn: een vernieuwde schelp.”

No items found.
No items found.
‘We zijn een stukje Ibiza maar dan in Egmond aan Zee’
No items found.
No items found.

Iedereen is welkom

Hij legt uit dat ze een strandtent wilden, waar iedereen zich thuis voelt. “Van jong tot oud en voor mensen uit de buurt en toeristen. Iedereen is welkom.” Nautilus is het hele jaar zeven dagen per week geopend.

Het interieur oogt strak, maar toch ook warm. “We hebben geprobeerd om het zo huiselijk mogelijk te maken. De rustige tinten en zachte kleuren passen bij het strand en zorgen voor een lichte uitstraling.” Hij legt uit dat het voor hem belangrijk was dat Nautilus aan Zee een tijdloze uitstraling kreeg. “We hebben dit gebouwd voor de toekomst. Zo hebben we 155 zonnepanelen op het speciaal hiervoor ontworpen dak op het zuiden van het paviljoen.”

Stukje Ibiza in Egmond

Waarom je Nautilus aan Zee een keer zou moeten bezoeken? “We zijn een stukje Ibiza in Egmond aan Zee. We bieden een unieke ervaring en heb je kinderen? Dan heb je hier geen kind aan ze. Het strand is de grootste en leukste speeltuin die er is.

nautilusaanzee.nl

No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen