Article headline
Ledverlichting: duurzaam en trendy
Wonen

Ledverlichting: duurzaam en trendy

De stijgende energieprijzen wakkeren de vraag naar ledverlichting aan. Niet verwonderlijk. Het is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel mooi. Bij Primalicht Verlichting in Schagen adviseren ze je graag over ledverlichting.

Ledverlichting: duurzaam en trendy

Ledverlichting is de meest duurzame vorm van verlichting. Wist je dat bij een gelijke lichtopbrengst de meest zuinige ledlampen tot 90% minder energie verbruiken dan een gloeilamp? Daarnaast hebben ledlampen ook een langere levensduur: een goed ledlamp kan wel tot 50.000 branduren meegaan! Dat is wel vijftig keer langer dan een gloeilamp.

Ruim keuze

Bij Primalicht bieden we een ruime keuze aan ledverlichting en adviseren we je graag over de mogelijkheden. Of je nu ledverlichting zoekt voor de keuken, badkamer, woonkamer of door het hele huis. Alles is mogelijk.

Trends voor 2023

Een lamp is steeds meer een object dat alle aandacht mag trekken; een stijlvol accessoire die als hij uitstaat mooi is. In 2023 zien we veel lampen gemaakt van natuurlijke materialen als hout en rotan en veel organische vormen. Qua kleur zijn paars en groen helemaal van nu en ook aardetinten nemen we mee naar volgend jaar.

Meer informatie: primalicht.nl

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Primalicht
Witte Paal 239
Schagen
0224 216 486Website
Primalicht

Verder lezen