Article headline
Intens genieten in de tuinkamer
Leven

Intens genieten in de tuinkamer

Elk seizoen, elk moment

Intens genieten in de tuinkamer

De rijkdom van de natuur. Van rust. En de rijkdom van het goede leven. In deze unieke tuinkamers komt alles samen. Vrijstaand of als verlengstuk van uw woning: dit is ieders favoriete plek.

Samen eten. Borrelen. Met uw geliefde relaxen op de bank. In alle rust werken, schrijven, dromen. Luisteren naar de vogels, het getik van regen of de stilte. Kijken naar de wolken en de kleuren van het seizoen. In deze tuinkamer voelt alles intens.

BINNEN EN TOCH BUITEN

Het blijft een bijzondere ervaring: midden in de tuin, waar het glas rondom u doet vergeten dat u binnen zit. Lekker warm dankzij de heater. Overdag filtert de screen het zonlicht. ’s Avonds bepaalt u de sfeer met de dimbare ledverlichting.

ALLES NAAR PERSOONLIJKE WENSEN

Met de specialisten van Intexstore creëert u de tuinkamer van uw dromen. “Elke afmeting is mogelijk. We kijken samen naar de ligging, de stijl van de woning en de wensen op het gebied van comfort. Het wordt een persoonlijk pronkjuweel”, vertelt Mike de Groot van het toonaangevende bedrijf in Hem.

DUURZAME TOPKWALITEIT

Het minimalistische design is van duurzame topkwaliteit. Dit geeft ultiem gemak in gebruik én onderhoud. De Groot: “Mensen genieten intens van het buitenleven. De prachtige herfstkleuren, de sereniteit in de winter, de ontluikende natuur in het voorjaar. Hier is het elke dag mooi weer.”

LAMELLENDAK

De overkapping is een luxe lamellendak van Renson. Het kan dus open, net als de schuifwanden. Daarom is deze tuinkamer ook zeer geschikt als behuizing van uw zwembad of jacuzzi. Of als een fijne ruimte ernaast.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen