Article headline
Het hele jaar door genieten van je tuin
Wonen

Het hele jaar door genieten van je tuin

Het hele jaar door genieten van je tuin

Sinds kort heeft Spaansen Aluxe-overkappingen toegevoegd aan hun assortiment. Babs Scheltema de Heere van Spaansen B.V.: “Aluxe is een aanwinst in ons assortiment. Met dit systeem kun je buiten heel makkelijk bij je huis betrekken en andersom.”

Aluxe-overkapping zijn van toegevoegde waarde voor je woongenot, omdat je er je woonkamer mee vergroot en meer geniet van je tuin. Zo kun je er in de winter een buitenbarbecue houden en bij de eerste zonnestralen al ‘buiten’ zitten. Babs: “Met dit systeem betrek je je tuin makkelijk bij je huis. Er zijn verschillende varianten: van geheel open tot dicht. Wat wij veel zien, is dat mensen, om tocht te voorkomen, één kant dichtmaken.” Je kunt niet alleen kiezen uit een van de vijf RAL-kleuren, maar ook uit een schuin of plat dak. Naast het strakke en sterke design staan Aluxe-overkappingen bekend om hun vernieuwende constructies en slimme oplossingen. Denk aan verborgen bevestigingsdelen, modulaire opbouw, het unieke scharnierbare profiel en een hoogwaardige kleurvaste coating. Kortom, doordachte systemen die perfect aansluiten bij alle type woningen.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Een Aluxe-overkapping kan in principe zonder bouwvergunning worden geplaatst en kopers krijgen tien jaar garantie. De overkapping wordt bij je thuis ingemeten en - indien gewenst - door het montageteam van Spaansen in elkaar gezet worden. Doordat de overkappingen uit hoogwaardige en duurzame materialen geproduceerd worden, zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. “Als je bij Spaansen voor de Aluxe kiest, krijg je een eigen contactpersoon, die je helpt met het maken van keuzes en je de gewenste voorlichting geeft. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk.”

Meer informatie over Aluxe overkappingen? Ga naar spaansen.nl.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen