Article headline
Geliefde aannemer door nette bouwvakkers
Werken

Geliefde aannemer door nette bouwvakkers

Werklui over de vloer. Gaan bij het idee alleen al uw nekharen recht overeind staan? Dan kent u de mannen van Wever Bouwgroep nog niet..

Geliefde aannemer door nette bouwvakkers

“Onze mannen komen regelmatig terug van een klus met een presentje van de klant, puur omdat ze netjes hebben gewerkt”, vertelt directeur Theo Wever trots. “Voor onze jongens is het de normaalste zaak van de wereld dat ze in schone kleding verschijnen, hun schoenen bij mensen thuis uittrekken en open met hen communiceren, maar kennelijk vormen we hierin nog altijd een uitzondering.”

Sterk door inlevingsvermogen

Het draait allemaal om inlevingsvermogen, stelt Theo Wever. “Wat zou je zelf prettig vinden als er bouwvakkers in je huis of bedrijf aan de slag gaan?” Dit standpunt levert het bouwbedrijf meer op dan alleen complimenten. “Vorig jaar waren wij een van gegadigden voor een ziekenhuisverbouwing, maar om verschillende redenen wilden wij er eigenlijk van afzien. Ik zei tegen de directie dat ze net zo goed een ander bouwbedrijf konden kiezen, omdat technisch gezien alle partijen ongeveer hetzelfde bieden; wij onderscheiden onszelf vooral sterk door nette vaklieden. Toen kwam het gesprek pas écht op gang.”

‘Monumentale woningen renoveren wij op ambachtelijke wijze, mét nette werklui’

Directie verrast, opdracht gegund

De verraste directieleden vroegen Theo wat hun voordeel hiervan zou zijn. Theo antwoordde zoals altijd, redenerend vanuit het menselijke aspect: “De klus speelt zich dicht bij de OK af, dus willen wij de geluidsoverlast minimaal houden. Daarnaast lopen wij hier tussen patiënten en bezoekers die zorgen hebben. Daar moeten wij rekening mee houden, bijvoorbeeld met onze logistiek.” Even was het stil aan tafel. “Zo maken wij ons werk nog leuker en mooier dan het al is. Hier zijn wij goed in dat krijgen we ook vaak te horen”, voegde Theo toe. De directie gunde hem direct de opdracht.

‘Wat zou je zelf prettig vinden als er bouwvakkers in je huis of bedrijf aan de slag gaan?’

Meer voor minder

Inmiddels zijn de werkzaamheden hier in volle gang. Het tekent de moraal van Bouwbedrijf Wever, dat zijn mensen hier ook op selecteert. Theo: “Wij investeren veel in mensen, kennis en kunde. Zo kunnen we ook monumentale woningen op ambachtelijke wijze compleet renoveren. Nieuwbouw laten wij desgewenst voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen. Processen verlopen optimaal. Kortom alles is erop gericht om onze klanten méér te geven voor minder geld. Inclusief vriendelijke, nette werklui die oog hebben voor hun omgeving.”

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen