Article headline
Extra etage binnen één dag
Werken

Extra etage binnen één dag

Enthousiast lopen zijn twee dochters, zes en elf jaar, door de nieuwe etage. Pas als beiden tieners zijn, zullen ze pas echt beseffen welke luxe zij krijgen, voorspelt Frank..

Extra etage binnen één dag

Frank Heeneman en zijn gezin keken hun ogen uit. Hun buren óók: zijn woning werd op één dag voorzien van een extra etage. Circa zeven bij tien meter, goed voor twee riante slaapkamers, een badkamer en bergruimte. “Wat een zee van ruimte… En dat zonder te verhuizen!”

Enthousiast lopen zijn twee dochters, zes en elf jaar, door de nieuwe etage. Pas als beiden tieners zijn, zullen ze pas echt beseffen welke luxe zij krijgen, voorspelt Frank. “De dames hebben straks ieder een ruime slaapkamer én een eigen, gezamenlijke badkamer. Een verdieping lager komen twee kamers vrij voor mijn vrouw en mij. Ideaal. Voor ons alle vier.”

Offertes

De familie Heeneman wilde niet verhuizen, maar wel meer ruimte. Ze wachtten net zo lang met hun uitbreidingsplan tot de gemeente toestemming gaf voor een dakopbouw over de gehele oppervlakte. Voor de uitvoering had Frank een bouwbegeleider om advies gevraagd. “Nadat hij verschillende gesprekken en offertes had vergeleken, kwam hij tot de conclusie dat Concept Dakopbouw de beste partij moest zijn.”

50% groter

De specialist uit Warmenhuizen heeft het geheel uitgedacht, gebouwd, geplaatst en volledig afgewerkt. “De dakopbouw is in delen voorgefabriceerd in hun eigen timmerfabriek. Een dag van tevoren kwamen ze op het dak voorbereidingen treffen. Het hijsen was de volgende dag snel gebeurd, dus binnen no time was onze woning vijftig procent groter!” Nadat in het oorspronkelijke dak een gat was gemaakt, werd er eerst water en elektra aangelegd. Daarna volgde de vaste trap en werden de wanden en plafonds voorzien van stucplaten.

Verrassend

Momenteel legt het team van Concept Dakopbouw de laatste hand aan de afwerking. Terugblikkend op het proces en het resultaat stelt Frank dat zijn adviseur gelijk had: Concept Dakopbouw verraste op vele manieren. “Veel creativiteit. Hoge werksnelheid. Uitstekende communicatie, inclusief handige groepsapp. En heel nette werkers. Ze zeiden vooraf al: wij werken niet met bouwvakkers, maar met trotse vakmensen.”

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen