Article headline
Ervaar De Boet-belevenis
Wonen

Ervaar De Boet-belevenis

Al meer dan veertig jaar weten woon-, tuin- en dierenliefhebbers Tuincentrum De Boet in Hoogwoud te vinden. Of u nu op zoek bent naar planten, dierbenodigdheden, gereedschap of de laatste accessoires voor uw (nieuwe) huis: bij De Boet vindt u het gegarandeerd.

Ervaar De Boet-belevenis

VRIENDELIJK GEPRIJSD

De Boet staat niet alleen bekend om haar zeer uitgebreide assortiment, maar ook om haar vriendelijke prijzen. Dit is mogelijk omdat veel rechtstreeks wordt ingekocht. Verder komen mensen er graag vanwege de uitgebreide collectie, ruime voorraad en de befaamde tuinmeubel- en kerstshow. Een bezoek aan De Boet is een dagje uit. Dwaal bijvoorbeeld door de Buitentuin, die maar liefst 10.000 m2 groot is en vol hagen, bomen en heesters staat of laat u betoveren door al het moois wat – heel fijn – allemaal te koop is.

No items found.
No items found.

ALLE SEIZOENEN

De Boet is altijd in beweging en verandert met de seizoenen mee. Van lentebloeiers in de lente tot tuinmeubels in de zomer. En van herfstkleuren in de herfst tot kerstsfeer in de winter. Dat maakt een bezoek aan De Boet élke keer weer een belevenis.

DE BOET SHOPPING

Leuke tuinmeubelen en accessoires gespot in de slider hierboven? Wist je dat deze allemaal te verkrijgen zijn bij De Boet?

Producten op een rij:

 1. MARGRIET DINING TUINSTOEL, € 159,-
 2. BASTIAAN TUINSTOEL, € 99,-
 3. AMALIA DINING TUINSTOEL, € 79,95
 4. APRILIA TUINSTOEL, € 55,-
 5. FORMENTERA TUINTAFEL, € 399,-
 6. ZOUTELANDE TUINTAFEL, € 399,-
 7. GIRONDE TAFEL, VANAF € 99,-
 8. BANDUNG SPIDER, € 99,-
 9. TENERIFE LIGBED, € 179,-
 10. OASI HANGSTOEL, € 229,-
 11. CAIRO PALLET BANK (EXCLUSIEF KUSSENS), € 119,-
 12. BASTARD LARGE, € 1.349,-.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen