Article headline
Elke keuken is uniek en maatwerk
Wonen

Elke keuken is uniek en maatwerk

Een eikenhouten keuken, die in de muur lijkt weg te vallen met een wit eiland met composieten werkblad. Precies zoals de bewoners, Christine en Martijn, het in gedachten hadden voor hun prachtige oude stolp in Zuidermeer. De bijpassende op maat gemaakte houten meubels zorgen voor eenheid en rust.

Elke keuken is uniek en maatwerk

De wijze waarop Christine en haar man Martijn bij Boudewijn Hosmus terechtkwamen, is wel grappig te noemen. De vorige bewoners hadden iets verderop een nieuwe woning laten bouwen met daarin een gloednieuwe op maat gemaakte keuken van Boudewijn Hosmus. Ontwerper Ellen Hosmus: “Christine en Martijn waren zo gecharmeerd van deze keuken, dat ze ook bij ons een afspraak hebben gemaakt om hun droomkeuken uit te laten werken.”

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij elk ontwerp kijken de ontwerpers van Boudewijn Hosmus goed wat er bij de woning past en mogelijk is. “Wij hebben niet één stijl, maar bewegen als een kameleon mee met de klant.” Christine wilde graag een lichte houten keuken met wit kookeiland. “Samen zijn we gaan kijken welke hoogwaardige materialen het best zouden combineren. Eyecatcher is de afzuigkap die met lange stangen in de 6 meter hoge nok gemonteerd moest worden.” Uiteraard is de keuken, mede omdat Christine heel erg van koken houdt, van alle gemakken voorzien zoals een inductiefornuis van Steel, een extra oven, vaatwasser, koelkast, vriezer van Miele en als finishing touch een wijnklimaatkast.

EENHEID EN RUST

Door de eettafel, het televisie- en toiletmeubel van hetzelfde hout te maken ontstaat er eenheid en rust in huis. “Niet alleen wij, maar ook de bewoners, zijn superblij met het resultaat.”

Meer informatie: boudewijnhosmus.nl

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen