Article headline
Een serre is de perfecte aanbouw
Wonen

Een serre is de perfecte aanbouw

Een serre biedt de ideale oplossing om de eigen woonruimte uit te breiden. Een serre die in alle opzichten klopt, betekent elke dag, ieder seizoen genieten én duurzame waarde.

Een serre is de perfecte aanbouw

RIJK GEVOEL

Zet in een handomdraai de hele gevel open en maak van uw keukentafel een heerlijke terrastafel, waar u kunt ontbijten en lunchen in de zon. Met de serre dicht kunt u sfeervol en warm ‘buiten’ dineren onder de bomen. Door de transparantie van de glazen wanden is de tuin altijd met de woning verbonden. Dit zorgt voor een uniek woonconcept. Ziet u het al voor u? Waarschijnlijk is ook úw woning hier geschikt voor.

PERFECTE KEUZES

Tegenwoordig zijn er talrijke mogelijkheden om inspiratie op te doen: via magazines, internet en social media. Het nadeel hiervan is dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Om de ideale serre samen te stellen raadt Intexstore een adviesgesprek aan. “Wij geven mensen een totaaladvies: van vorm en functie tot het bouwtechnische aspect”, vertelt specialist serres en tuinkamers Mike de Groot. “Daarom zijn onze adviesgesprekken zo waardevol, mensen verlaten verbluft onze showroom met een plan om wensen te realiseren tot puur woongenot.”

DAGELIJKS GENOT & WAARDEVASTE INVESTERING

Een serre levert direct meerwaarde op. Qua woongenot, maar óók qua woningwaarde. Extra woonruimte, extra kamer, thuiswerken, licht, sfeer en altijd in contact met buiten.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen