Article headline
Duurzame dakbedekking
Wonen

Duurzame dakbedekking

Is dit het dak van het jaar?

Duurzame dakbedekking

Een oude stolpboerderij met een hagelnieuw, goed isolerend dak. Inclusief slim ingepaste dakramen. Eigenaar Charmaine Boon is trots op het resultaat van haar dakrenovatie. En terecht. Het project is zelfs genomineerd voor de Dak van het Jaar-verkiezing.

In dit charmante onderkomen hebben Charmaine en haar compagnon Bastien de Jong, samen met een tandarts, hun assurantiekantoor gevestigd. Voordat het zover was, moest wel eerst het dak onder handen worden genomen. En flink ook. Asbestverwijdering, isolatienormen, daglichtplan, maar ook herstel van dakgoten, zinkwerk en schoorsteen. Ze kozen voor het bedrijf met de scherpste en meest transparante offerte: Konrad Roof Technology uit Middenmeer.

GEEN DISCUSSIES MAAR MEEDENKEN

“Onze tip bij zo’n ingrijpende verbouwing: ga in zee met een specialist die alles in huis heeft. Er komt altijd meer bij kijken dan je vooraf denkt”, vertelt Charmaine. “Bij Konrad Roof Technology weten ze dat en deden zij niet moeilijk als plannen iets wijzigden. Dat losten ze gewoon met eigen vakmensen op. Geen discussies, maar meedenken. Dat is zó fijn!”

GOED, STRAK EN SNEL

Voor Ron de Hart van Konrad Roof Technology is dat logisch. Hij is trots op het strakke resultaat en de efficiënte manier van werken. Ron: “We hebben geïsoleerd met waterdichte dakplaten. Zelfs bij lekkage van buiten blijft het nu binnen droog. Deze aanpak levert ook tijdwinst op. Dat moest ook wel, want we hadden maar vier weken de tijd hiervoor. Of dat spannend was? Nee hoor, ik weet wat ons team kan.”

No items found.
No items found.
Duurzaam Dak van het Jaar

De jury van Dak van het Jaar hecht ook aan duurzaamheid. De oude dakpannen van de stolp worden hergebruikt bij een ander project. Ze zijn opgehaald door dezelfde vrachtwagen die de nieuwe pannen leverde. De uitslag van de Dak van het Jaar-verkiezing volgt op 18 maart 2022.

Kijk voor meer informatie op: konrad-rooftech.com.

No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen