Article headline
Do-It-Yourself
Wonen

Do-It-Yourself

Minicursus binnenhuisarchitectuur

Do-It-Yourself

Na jaren voor Jan des Bouvrie te hebben gewerkt besloten Jessy Langen en Jorine Tieleman voor zichzelf te beginnen. Naast workshops ontwikkelden ze verschillende DIY-pakketten waar mensen makkelijk thuis mee aan de slag kunnen. “Het is eigenlijk een mini-cursus binnenhuisarchitectuur.”

Alle DIY-pakketten hebben hetzelfde doel: een goed interieurontwerp realiseren voor een woning. De pakketten bevatten tools, tips en de basisrichtlijnen die nodig zijn om zelf aan de slag te kunnen. Jessy: “Onze jarenlange ervaring hebben we gebundeld en vertaald naar een methode waarmee iedereen een goed ontwerp kan realiseren.” Het magneetpakket is eigenlijk uit nood geboren tijdens de coronacrisis, maar bleek zo’n succes dat Jessy en Jorine inmiddels verschillende pakketten hebben ontwikkeld.”

Out of the box denken

De ontwerppakketten zijn voor iedereen die zijn/haar huis of een ruimte in huis wil indelen en inrichten en daar professionele hulp bij kan gebruiken. Ongeacht grootte, stijl, budget of smaak: het pakket helpt je een heerlijk leefbaar huis te creëren. Naast het pakket heb je een plattegrond van 1 op 50 nodig van je huis. “Dan ga je kijken wat je van de knipmeubeltjes nodig hebt, waarbij we altijd adviseren om out of the box te denken. Wat gebeurt er als je een muur weghaalt of een deur verplaatst? We adviseren altijd: knip meer uit dan je denkt nodig te hebben, dan zou je zomaar aangenaam verrast kunnen worden.” Ze legt uit dat mensen vaak een idee in hun hoofd hebben, maar dat het leuker is om voor het minder voor de hand liggende te gaan.

Vaak kan er meer dan je denkt

Zaken waar je op moet letten zijn onder meer zichtlijnen en daglicht. “Als je je aan de zes tools uit het pakket houdt en het op je plattegrond toepast, kom je tot de meest ideale indeling. Je ziet vaak dat een bureau tegen een muur wordt aangezet, maar uitzicht naar buiten in plaats van naar een muur is veel fijner.” Mensen denken vaak dat iets niet past, maar als je bijvoorbeeld een vaste bank toepast in plaats van losse stoelen aan een eettafel kan het wel. “Doordat je dankzij het ontwerppakket kunt schuiven, kun je het snel visualiseren.” Als je helemaal tevreden bent met je indeling, maak je een foto van bovenaf en kun je de plattegrond gebruiken, bijvoorbeeld als je een keuken of badkamer gaat bestellen of naar een meubelmaker gaat. “Het helpt erg bij het communiceren van je wensen en het maken van een offerte”

Ga voor meer informatie of om de ontwerppakketten te bestellen naar www.eyemeetyou.com

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen