Article headline
Alles voor je tuin
Wonen

Alles voor je tuin

We hebben er even op moeten wachten, maar het is eindelijk heerlijk tuinweer! Wat is er fijner dan in het zonnetje genieten van je eigen tuin! Bij Spaansen Tuin en Bestrating vind je alles voor buiten. Van bestrating van alle bekende merken en overkappingen van aluminium en hout tot buitenverlichting voor adembenemende avondtuinen en sinds kort ook de mooiste tuinmeubelen van vtwonen, Exotan en WOOOD.

Alles voor je tuin

Spaansen Tuin en Bestrating is een familiebedrijf dat al ruim vijftig jaar gespecialiseerd is in tuinmaterialen. In de vernieuwde showroom van Spaansen Tuin en Bestrating in Winkel vind je de mooiste houten en aluminium overkappingen voor in je tuin. En in Uitgeest en Zuidoostbeemster staan de mooiste overkappingen opgesteld in de showtuinen. Houten overkappingen hebben een meer klassieke en traditionele uitstraling en aluminium overkappingen worden vaker toegepast in strakkere ontwerpen. Specialist Corné de Moel: “Het toevoegen van een overkapping aan de tuin verhoogt het woongenot voor vele jaren!”

Spaansen heeft de grootste collectie sierbestrating en bestratingsmaterialen van Noord-Holland. Van zeer populaire keramische tegels en klassiek natuursteen tot trendy betonproducten. Voor iedere stijl en wens is er een passend product. Bij Spaansen draait alles om tuininspiratie. Alle overkappingen en showtuinen zijn sfeervol aangekleed met Spaansen-sierbestrating en meubels van vtwonen, Exotan en WOOOD. “Mooie tuinmeubels zijn natuurlijk de kers op de taart. We zijn dan ook erg blij met deze aanvulling op het assortiment.”

Tot snel op één van onze locaties.

• Spaansen, Zandwikke 14, 1731 LN Winkel, 0224 544 607
• Spaansen, Kleindorregeest 13a, 1911 NC Uitgeest
• Spaansen, Purmerenderweg 43, 1461 DD Zuidoostbeemster

Voor meer informatie: spaansen.nl

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen