Article headline
Adopteer een koe!
Leven

Adopteer een koe!

Altijd al van een eigen koe gedroomd? Het Rundveemuseum biedt u de mogelijkheid om Heidi, Guurtje of Linette 2 te adopteren!

Adopteer een koe!

WAT HOUDT ADOPTIE VAN EEN KOE IN?

Een koe wordt geadopteerd voor de periode van twee jaar. De kosten zijn eenmalig € 100,-. U betaalt dus één bedrag voor twee jaar. Met uw adoptie draagt u bij aan de verzorging van uw koe. Met uw adoptiebedrag betalen wij het voer, de verzorging en de veeartskosten voor uw koe. U wordt door adoptie geen eigenaar van een koe, de koe blijft in het bezit van het Rundveemuseum. Adopteren? Check voor meer informatie naar www.rundveemuseum.nl/adoptie-koeien.

WAT KRIJGT U?

Na betaling van de factuur voor het adoptiebedrag ontvangt u een adoptiecertificaat. Dit certificaat is twee jaar geldig. Naast het adoptiecertificaat ontvangt u in 2022 een Vriendenpas. Hiermee kunt u de komende twee jaar tijdens de openingstijden van het museum altijd uw eigen koe komen opzoeken. Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met wetens waardigheden over de belevenissen van de koeien. De koeien krijgen jaarlijks een kalf. Hoe leuk is dit om samen met uw kinderen allemaal van dichtbij mee te kunnen maken?

Even voorstellen

WAAROM ADOPTEREN?

Door een koe te adopteren helpt u letterlijk het Rundveemuseum uit de brand. Als er in de nacht van 7 op 8 februari 2021 tijdens een sneeuwstorm door stuifsneeuw kortsluiting ontstaat en er brand uitbreekt in de stal van het museum, is de ontreddering enorm. Drie koeien laten het leven, de stal is grotendeels verwoest en veel materialen zijn verloren gegaan.

Door een koe te adopteren vat u de koe bij de horens om het museum weer wat vlees op de botten te laten krijgen.

Zou u ook graag een eigen koe willen hebben, maar is de koeienstal thuis niet op orde? Er zijn nog adoptie-certificaten beschikbaar. Ga voor meer informatie naar www.rundveemuseum.nl/adoptie-koeien.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen