Article headline
3 vragen aan Bas Zuurbier van Company Finance
Werken

3 vragen aan Bas Zuurbier van Company Finance

De bedrijven Company & Living Finance groeiden uit hun jasje in het centrum van Alkmaar. Een nieuw pand van 400 m2 werd aangetrokken op het industrieterrein ‘bij de Mc Donalds’ naast de ringweg van de populaire kaasstad.

3 vragen aan Bas Zuurbier van Company Finance

Wat houdt het in als je met je kantoor gaat verhuizen?

Voor ons was deze verhuizing best ingrijpend omdat er veel veranderd moest worden. Ik was ‘chef verbouw’ en je kijkt er écht van op wat er allemaal voorbijkomt als je een heel pand leegtrekt. 


Wat was voor jou belangrijk?

Een goed kantoor straalt rust en vertrouwen uit. Het is licht en de akoestiek is prettig. Daarnaast kan je er gemakkelijk parkeren en het beschikt over energielabel A. Op deze zaken hebben we ons huidige pand uitgezocht. Corine Korthouwer is ingeschakeld voor het ontwerp van het interieur. We wilden graag allemaal een eigen kantoor wat afgesloten kan worden, omdat we veel bellen met onze klanten en private zaken bespreken, maar het moest niet ‘afgesloten’ voelen. 


Hoe je het voor je zag is dat ook gelukt?

Qua indeling, ontvangst en sfeer zeker. Per toeval hebben hele grote spreekkamers en dat is in de huidige tijd een extra pluspunt. Corine heeft bijvoorbeeld voor alle kantoren grote houten kozijnen ontworpen waardoor we allemaal een privéplek hebben, maar wel verbonden zijn met elkaar. Mijn vrouw heeft de rest van de inrichting gedaan en het is erg sfeervol geworden. Ik word iedere dag blij van alle mooie details in ons kantoor, dat maakt het ‘eigen’ en uniek. 


No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen