WIN EEN MINI-KART T.W.V. € 1.499,-

Het leuke van karten is dat het al vanaf jonge leeftijd kan. Het is daarbij de kweekvijver voor jong racetalent. ID Engines in Alkmaar maakt karten voor een breder publiek toegankelijk.

Karten is een vorm van autosport waar in kleine open karts kan worden geracet. De sport wordt op grote schaal recreatief beoefend door jong en oud, maar ook als sport en in competitieverband wordt het door
veel mensen beoefend. Karten is een relatief veilige vorm van racen, omdat – zeker recreatief – de snelheden niet extreem hoog liggen en er beschermende voorzieningen zijn getroffen aan de kart en op de baan. Karten kan al op jonge leeftijd en dat maakt het een perfecte kweekvijver voor racetalent. 

ROCKY KART De mini-kart van ID Engines vult het gat tussen automatic en shifter- karts en is gebouwd met liefde, toewijding en aandacht voor elk detail. De unieke technologie maakt het een unieke kwaliteitsmotor die het bedrijf low budget op de markt heeft gebracht. De mini- kart is onderhoudsvriendelijk en beschikbaar met zowel lease- als wedstrijdopties. 

ID ENGINES SPECS ID ROCKY
• 160 CC
• 6 BHP
• 6.000 RPM• 80 KM/H

Vanaf zeven jaar
Vertel ons in maximaal 100 woorden waarom jij de nieuwe Max Verstappen bent en maak kans op een ID ROCKY kart t.w.v. € 1.499,-

Bedankt! Je aanmelding is ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.