Article headline
Zo blijft je auto in topstaat!
Werken

Zo blijft je auto in topstaat!

Ken je dat lekkere gevoel van een nieuwe auto? Maanden van tevoren begint De voorpret al bij de dealer of op internet. Na lang wachten voelt het moment van aflevering bijna hemels. De auto is zo mooi! Alleen hoe houd je ‘m zo netjes en hoe bescherm je hem tegen krasjes en steenslag?

Zo blijft je auto in topstaat!

Ken je dat lekkere gevoel van een nieuwe auto? Maanden van tevoren begint 

De voorpret al bij de dealer of op internet. Na lang wachten voelt het moment van aflevering bijna hemels. De auto is zo mooi! Alleen hoe houd je ‘m zo netjes en hoe bescherm je hem tegen krasjes en steenslag?

Paint Protection Film (PPF) is speciaal voor liefhebbers die hun auto graag in topstaat houden. Bij het toepassen van PPF wordt er een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende folielaag (film) op de auto geplakt, die ontwikkeld is om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf, zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen. Door de film blijft het lakoppervlak als nieuw, zelfs na jaren intensief gebruik. De film kan naadloos en zo goed als onzichtbaar worden aangebracht op risicoplekken, zoals de bumpers, koplampen, de motorkap of de volledige voorzijde, maar ook de gehele auto kan worden beschermd. 

Duurzame glascoating

Omdat het belangrijk is dat het lakoppervlak vrij is van imperfecties is het verstandig om uw auto van tevoren te laten polijsten. Wilt u verder gaan dan alleen beschermen? Dan is het mogelijk om de PPF op uw laklaag te laten voorzien van een duurzame glascoating. Dit geeft de folie alle positieve eigenschappen van een glascoating, zoals het afstoten van water en vuil. Glascoating is geschikt voor bijna alle typen auto’s van alle leeftijden en sluit perfect aan op de PPF-beschermfolie. JURGH Car Detailing is gespecialiseerd in PPF en glascoating.Kom gerust langs voor een intake

Jurgh Car Detailing gaat verhuizen! Naar een schitterend pand aan de Schoffel 6 in de Goorn. Het pand zal de komende maanden worden verbouwd tot de meest toonaangevende detailingruimte voor wrappen, PPF en glascoating van Noord-Holland. Kom in de tussentijd gerust langs voor een intake om een behandeling voor jouw auto te bespreken!

Meer informatie: detailing.nl

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen