Article headline
Spaansen lanceert nieuwe webshop

Spaansen lanceert nieuwe webshop

Het tuinseizoen is begonnen en daarmee heeft Spaansen haar vernieuwde website met bijbehorende webshop gelanceerd.

Spaansen lanceert nieuwe webshop

Het tuinseizoen is begonnen en daarmee heeft Spaansen haar vernieuwde website met bijbehorende webshop gelanceerd. Op www.spaansen.nl is het vanaf nu mogelijk om zelf producten uit het enorme assortiment te bestellen en te laten bezorgen of af te halen bij een van de Spaansen Tuin en Bestrating vestigingen.

Spaansen, jong en vitaal én in haar 75ste levensjaar, behoort tot de top 5 grootste leveranciers van bestratingsmaterialen en houtmaterialen in Nederland. Vanuit deze rijke ervaring presenteert Spaansen de nieuwe webshop en de vernieuwde website met nóg meer tuininspiratie. Zowel in de catalogus ‘Buitenleven inspiratie’ als bij de showterrassen, is de nieuwste collectie van Spaansen Tuin en Bestrating te bewonderen. Deze zijn geheel aangepast aan de laatste tuintrends. Het nieuwe assortiment bestaat vooral uit duurzame materialen en producten die onderhoudsvriendelijk zijn.

Daarnaast heeft Spaansen nu een exclusieve op=op actie op de vtwonen DuoStone buitentegels. Deze tegels – met en zonder dessin – zijn erg makkelijk in onderhoud, kleurvast en nu éxtra scherp geprijsd, ook in de webshop. De actie duurt zolang de voorraad strekt.

Voor bestrating, erfverharding, terrasverfraaiing, buitenverlichting, tuinhout en buitenverblijven bent u bij Spaansen Tuin en Bestrating aan het juiste adres. Breng een online bezoekje aan www.spaansen.nl of kom langs bij een van de vestigingen in Uitgeest, Winkel of Zuidoostbeemster, uiteraard rekening houdende met de huidige coronamaatregelen

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen

Geen gerelateerde posts gevonden