Article headline
RUBEX Interiors: voor maatwerkmeubels en volledige interieurplannen
Werken

RUBEX Interiors: voor maatwerkmeubels en volledige interieurplannen

‘Wij creëren op de beste manier een fijne leefomgeving’

RUBEX Interiors: voor maatwerkmeubels en volledige interieurplannen

RUBEX Interiors verzorgt al zeven jaar eigen maatwerkmeubels met een luxe uitstraling, zoals keukens en inbouwkasten, en sinds vorig jaar ook volledige interieurplannen. In bijgaand vijfstappenplan kun je zien wat het jonge interieurbedrijf voor jou kan betekenen.

Stap 1 | Inspiratiesessie

Tijdens een uitgebreide inspiratiesessie halen de interieurexperts van RUBEX Interiors de wensen van de klant op en brengen ze de woonstijl in kaart.

Stap 2 | Aannemer

Samen met een aannemer kijken de experts of de wensen en plannen haalbaar zijn en wordt in een vroeg stadium een kostenplaatje gemaakt, zodat de klant niet op een later moment voor grote verrassingen komt te staan.

Stap 3 | Indelingsplan en moodboard

De interieurexperts van RUBEX Interiors maken een moodboard dat past bij de wensen van de klant, en zetten het om in een indelingsplan, dat gepresenteerd wordt aan de klant. Indien nodig wordt het indelingsplan ook met de aannemer besproken.

Stap 4 | 3D-ontwerp

RUBEX Interiors laat het ontwerp vervolgens tot leven komen door middel van een compleet ontwerpboek met 3D-visualisaties en een losse render video.

Stap 5 | Start verbouwing

De aannemer start met de ruwbouw waarna RUBEX Interiors het luxe maatwerk voor het interieur verzorgt.

MEER OVER RUBEX INTERIORS

RUBEX Interiors levert eigen maatwerkmeubels, die door een jong team in de gemoderniseerde werkplaats met behulp van knappe machines worden gemaakt.

De slogan van het bedrijf luidt: ‘Wij creëren op de beste manier een fijne leefomgeving’. Directeur Ruben Ploeg: “Naast het leveren van vakwerk nemen we je ook heel veel werk uit handen gedurende het hele traject en houden we scherp in de gaten dat alles volgens plan gebeurt. Wij geloven dat als je het goed wilt doen, je de tijd moet nemen. Als elke schakel in de keten zich moet haasten, kom je nooit tot het beste resultaat. Alleen door al in een vroeg stadium te kijken of plannen realistisch zijn en passen bij het beschikbare budget kom je tot een ontwerp en uitvoering die niet alleen vooraf goed voelen, maar óók daarna.”

Meer informatie over de luxe maatwerk interieurs van RUBEX Interiors vind je op rubex-interiors.nl of via 0226 785 852.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen