Article headline
Opvallend onopvallend  zonnedakpannen
Wonen

Opvallend onopvallend zonnedakpannen

De uitstraling van glanzende, keramische dakpannen en tóch de voordelen van zonne-energie. Het kan met Wevolt zonnedakpannen. Konrad Roof Technology in Middenmeer is official dealer.

Opvallend onopvallend zonnedakpannen

In de keramische Wevolt dakpan is een klein zonnepaneel geïntegreerd. Ze zijn ook verkrijgbaar zonder. Zo kan een dak naar energiebehoefte worden gedekt in één karakteristieke uitstraling.

De vraag hiernaar neemt toe, merkt Ron de Hart van Konrad Roof Technology. “De eigenaar van deze woning volgde deze ontwikkeling al vijf jaar op de voet. Toen hij ontdekte dat wij samenwerken met fabrikant Wienerberger, hing hij meteen aan de lijn.”

Efficiëntie op elk dak

“Zijn vooroorlogse villa was toe aan een dakrenovatie: precies waarbij wij de zonnedakpannen toepassen”, vervolgt Ron. “Dit dak bevat zowel hoeken als kilkepers. Traditionele zonnepanelen kunnen zo’n dakoppervlak niet efficiënt benutten. Bovendien zou dit afbreuk doen aan de charme van de woning.”

Uniek in Noord-Holland

De eigenaar koos voor Konrad Roof Technology omdat wereldspeler Wienerberger (Oostenrijk) juist dit bedrijf vroeg om Wevolt-dealer in Noord-Holland te worden. Ron: “Zij zijn een wereldwijd vertrouwde leverancier van bouwmaterialen, wij een erkend Dakmeester. Die combinatie is goud, voor ons én onze klanten.”

www.konrad-rooftech.com

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen